Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 20:29

Євгенія Завгородня загинула з дворічним сином

Чотири особи загинули в аварії поблизу села Білозір"я Черкаського району. Пригода сталася в п"ятницю близько шостої вечора. За кермом "Шевроле Авео" була 25-річна Євгенія Завгородня зі Сміли. З пасажирів — її син 2-річний Євген, 19-річна Вікторія Алімова з Черкас і 23-річний Євген Луценко зі Сміли. Їхали з обласного центру в напрямку Сміли.

— Жінка-водій не вибрала безпечної швидкості й не впоралася з керуванням, тому її автомобіль зіткнувся із ЗІЛом, що стояв на узбіччі, — розповідає заступник начальника Міністерства з надзвичайних ситуацій області 41-річний Костянтин Проценко. — Від потужного удару легкову автомашину зім"яло. Наші працівники загасили полум"я. Протягом півгодини зрізали верх "шевроле" та знімали двері, щоб витягти постраждалих. Мати з дитиною загинули на місці. Двоє пасажирів були живі, і їх відвезли в Черкаську міську лікарню N3. О 23 годині вони померли.

Вантажний автомобіль належить сільському господарству "Агро" з Червоної Слободи Черкаського району. За кермом сидів 40-річний Петро Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Завгородня загинула з дворічним сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути