Ексклюзивы
четверг, 25 сентября 2008 17:19

Кожен бажаючий зможе заспівати на фестивалі авторської пісні

Четвертий Всеукраїнський фестиваль авторської пісні "Звуки поезії" відбудеться 26–27 вересня у Вінниці.

— Цього року ми вирішили зробити концертний фестиваль, а не конкурсний, — розповідає Інна Дроздова, організатор заходу. — Раніше виступали у вузькому колі слухачів, визначали переможців фестивалю. Виходило так, що Вінниця нас не чує. Цьогоріч співатимемо для всіх.

Перший концерт розпочнеться 26 вересня о 13.30 в актовій залі Педагогічного університету. Наступний — о четвертій вечора в Політехнічному університеті. О сьомій годині в турклубі "Меркурій" відбудеться концерт. Його умовна назва "Відкритий мікрофон". На ньому може заспівати кожен бажаючий. Запис на участь — за півгодини до початку. Першого дня вхід вільний.

— Поряд, у камінному залі турклубу, в невимушеній атмосфері відбуватиметься бесіда з гостями фестивалю, — продовжує Дроздова.

У суботу, 27 вересня, в концертній залі обласної філармонії триватиме заключний Гала-концерт. Матиме три частини з перервами. Під час них можна буде поспілкуватися з авторами. Виступатимуть виконавці з Вінниці, Сум, Харкова, Донецька, Артемовська, Рівного.


Гала-концерт фестивалю "Звуки поезії" відбудеться за адресою: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7, "Плеяда", початок о 17.00. Квитки продають у касі обласної філармонії, вартість — 10 грн. Довідки за тел. (067) 961 87 57.

Сейчас вы читаете новость «Кожен бажаючий зможе заспівати на фестивалі авторської пісні». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть