Ексклюзивы
понедельник, 23 января 2006 13:11

Колишній боксер убив товариша по чарці

На початку минулої осені 30-річний Олександр частенько навідувався до севастопольського пенсіонера, 64-річного Володимира — купити марихуани, випити разом горілки. Літній чоловік мав дачу на мисі Фіолент, де Олександр підробляв будівельником.

— Володимир розгорнув на своїй дачі цілий синдикат із вирощування марихуани. До нього приїздили наркомани зі всього півострова, — розповідає "ГПУ" Валентин Зрум із Гагарінського райвідділу міліції Севастополя. — Дід переважно обмінював зілля на сало, м"ясо і горілку.

Того дня Олександр прийшов у гості до Володимира разом зі своїм 57-річним знайомим Олегом. Чоловіки прилаштувалися втрьох на вулиці під навісом, випили по чарці-другій. Але господареві дачі стало трохи зле, тому він залишив гостей і пішов спати у сарайчик.

Дід переважно обмінював зілля на сало, м"ясо і горілку

Зранку діда розбудили оперативники Гагарінського райвідділу міліції — запитати, що це за труп лежить на території його дачі. У мертвого Олега були численні переломи ребер — виглядало так, що напередодні його довго і жорстоко били.

Господар довго не міг впізнати Олега і згадати події минулого вечора. Але поступово Володимир протверезів і описав міліціонерам Олександра. Як з"ясували оперативники, в селищі Фіолент поблизу Севастополя справді мешкав худорлявий невисокого зросту клаповухий чоловік. Про себе сусідам розповідав, що приїхав з Луганщини на заробітки. Не приховував, що мав судимість за злісне хуліганство і демонстрував численні наколки на своєму тілі. В юності Олександр займався боксом.

— Все сходилося — очевидно, це Олександр убив Олега. По п"янці щось не поділили. Він згадав свої боксерські прийоми і почав лупцювати знайомого. Коли той знепритомнів, Олександр прихопив з кліток пенсіонера кілька кроликів і накивав п"ятами, — розповідає Валентин Зрум. — Затримали вбивцю тільки через три місяці на території дачного кооперативу "Молочна балка". Олександр саме поцупив на одній із дач металеві вироби і ніс їх на пункт прийому брухту.

Пенсіонерові Володимиру також доведеться відповідати перед законом — за вирощування конопель. Щоправда, у в"язницю його навряд чи посадять через похилий вік. Але судимість на старість Володимир отримає.

Сейчас вы читаете новость «Колишній боксер убив товариша по чарці». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть