понедельник, 25 июня 2012 19:29

"Нічого не боюся. Можливо, тому, що не маю дітей", - Діана СТАРКОВА, супермодель

Змусити любити себе неможливо. Батько сказав, що я мамина дитина, а мама – що я схожа на батька, значить, його дочка. Кожен переклав відповідальність і зайнявся власним життям.

Дитині хочеться, щоб, як у казці, одного разу Попелюшка перетворилася на принцесу. Чекаєш десяток років, а потім розумієш, що дива не станеться. Тато після розлучення пішов. Мама вийшла заміж і продала нашу квартиру. Вони з другим чоловіком жили у трикімнатній. Коли зустрічалися – обіцяла, що забере мене, але не збиралася робити цього.

Вітчим не дозволяв мамі бачитись зі мною, заборонив телефонувати їм. Колись він був кращим другом батька, тому так не сприймав мене. У людей із поганим характером рано чи пізно починаються проблеми – він п'ять років не міг знайти роботи.

Навіть у неблагополучних родинах у всіх були мами. А я своїй була не потрібна, бо нагадувала колишнього чоловіка. Бабуся з дідусем теж не дуже мене хотіли. Вони трьох дочок поставили на ноги й прагнули відпочити.

Коли проти тебе всі, то віра – це єдине, що тримає. Тільки з Богом я могла поділитися своїми проблемами.

Подружці Ані, як і мені, було 6 років. У мене в сім'ї було погано, а в них взагалі – жахливо. У малосімейці на 12 "квадратів" жили тато, мама, Аня, 7-річний брат, двоє малюків із різницею в рік, ще й собаку тримали. Батьки не справлялися. Від дітей неприємно пахло. У школі Аню зневажали, зошити передавали з огидою. Після четвертого ми пішли в різні класи. Нові подруги радили мені з Анею не спілкуватися. І ми віддалилися. За рік Аню з ­братом ­вбила їхня мати. Батько поїхав на заробітки, у жінки з'явився коханець. Він сказав, що діти – це проблема. Малим відрізали голови й викинули на звалище. Трупи знайшли за два тижні. Відтоді ніколи не слухаю інших. На все життя залишилось враження, що я її зрадила.

У 15 років мене попросили піти з родини. У бабусі з дідусем я займала кімнату. Мамина старша сестра, яка прожила 18 років у Києві, вирішила повернутися додому. Найскладнішим було літо в Києві, коли вступала до інституту після закінчення школи. У той рік Укрзалізниця зробила безкоштовний проїзд дітям по свідоцтву про народження. Я ночувала в потягах. Сварилася з провідниками, бо не мала грошей на постіль.

За перший серйозний гонорар, який отримала за зйомку в купальнику, купила мобільний телефон. Були серйозніші потреби, але мені дуже хотілося. Це була срібляста розкладачка Motorola.

Ненависті та образи не маю ні до кого. Звикла, з'явилася впевненість, що все зможу сама. Поставила ціль – вивчитись. Точно знала: не можна зв'язуватися з поганими компаніями, курити і вживати спиртне.

Завжди хотіла робити щось важливе, а не посереднє. Зовнішність проявилася раніше і виявилася кориснішою, хоча амбіції мала інтелектуальні. Жила в бібліотеці, весь час сиділа за книжками.

Жінка має бути впевнена в собі, а не заздрити іншим.

Гроші допомагають. Але не зациклююся на них.

За гроші можна купити дуже багато. Навіть своїх батьків. Я мріяла, що в мене буде все, що я хочу. Мислила так: якщо батьки від мене відвернулись, значить, я їх не гідна. Хотіла довести, що я – найкраща, всього досягну, вони про мене почують. Зараз маю і квартиру, і машину. І батьки почали до себе запрошувати. Разом на море їздимо. Але щастя я не відчула.

Раніше мама казала, що я не маю смаку. Ну, звісно, якщо у мене одні лосини й один светр, то складно одягнутися зі смаком. Тепер вона телефонує, радиться, що вдягти.

Супермодель – це яка вже заробила понад мільйон доларів. Топ-модель отримує приблизно 40 тисяч на місяць.

З моїм життєвим досвідом зіркової хвороби бути не може. Я була би щаслива, якби про мене ніхто не знав.

Тимошенко шкода як жінку, бо чоловік не має права так із нею вчиняти. Якщо посадив її, будь джентльменом – сядь із нею разом. Вважаєш, що заслуговує, розділи з нею камеру – може, знайдете спільну мову. У них було 3 відсотки різниці на виборах. Не чесно прибирати конкурентів таким чином – знаю це з досвіду конкурсів моделей.

У мене є хлопець. Але роботодавці не схвалюють цього. Вважають, що особисте життя заважає кар'єрі, закохані морально нестабільні. Тому офіційно його немає.

Найсексуальніше в чоловікові – мозок. Він має бути розумніший за жінку. Залицятись якось намагався хлопець-модель із божественною зовнішністю. Але поруч із ним було нудно.

Українські чоловіки – балувані, звикли, що за ними бігають.

Злюсь рідко. Можу засмутитися або обуритися. Щонайбільше відбудуся фразою: "Яка страшна тупість!" У стосунках і на роботі ніколи не було істерик.

Нічого не боюся. Можливо, тому, що не маю дітей.

Сейчас вы читаете новость «"Нічого не боюся. Можливо, тому, що не маю дітей", - Діана СТАРКОВА, супермодель». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть