четверг, 23 июня 2011 14:12

"Наркотики майже не вживаю. Від алкоголізму дешевше лікуватися"

 

Марнотратити життя - це справжнє мистецтво. На жаль, у росіян та українців часто з цим проблеми. Буває так, що хоче якийсь мільйонер відсвяткувати свій день народження. На 5-7 тисяч євро може забацати справжні веселощі, рубилово. Але він страшенно закомплексований і боїться зізнатися собі в тому, що не вміє витрачати життя. Тому скільки він бабла не виклав би, дико угоріти в нього не вийде.

Алкоголь і наркотики протиставляти не можна. Є хороша, якісна випивка, а є якісні наркотики. Солдатам вермахту давали препарат "первітин". Солдат з'їв пігулку, сів на танк, їде і їде, їде і їде, їде і їде. Потім зупиниться, прийме іще одну дозу. І - постійно в угарі.

Наркотики майже не вживаю. Від алкоголізму дешевше лікуватися.

Мені потрібна не дружина, а бойова подруга. Це має бути скажена тьолка, яка готова зі мною битися. Із рештою треба заводити театральні романи. Наприклад, закохатися в дівчину, яка ніколи тобі не дасть. Це - авантюра, і ти мусиш грати: дасть урешті-решт чи ні. Тоді з'являється відчуття, що кожен твій вчинок - важливий.

Насильство - це природна штука, особливо якщо йдеться про насильство в сім'ї. Бо в має бути хтось головний

Уявіть, от дали ви дівчині 100 баксів, і вона поломилася в обмін валют. А там замість 800 гривень їй видають 400. Приносить, а ви їй кажете: "Що за 400 гривень? Де гроші?" Нормальна гьорла, здатна бути тобі дружиною, піде й задушить касирку, переверне ларьок догори дриґом - але бабки поверне.

Голих дівиць треба використовувати. Якось ми угорали в підпільному московському казино, і з нами були дівулі зі стриптиз-клубу Show girls. Сіли грати в карти із послом Індії. Я посадив одну дівчину прямо напроти посла, щоб він відволікався на її цицьки. У результаті виграв у нього новенький BMW.

Насильство - це природна штука, особливо якщо йдеться про насильство в сім'ї. Бо  хтось має бути головний. Наприклад, жив я з тьолкою, яка розставила по квартирі 100 чашок. Звісно, я збісився, оскільки будь-який нормальний мужик п'є тільки зі своєї персональної кружки.

Іноді слабкодухі інтелігенти починають наїжджати: "Сергію, чому ти б'єш жінок?" Пояснюю: для них це і є найбільший кайф.

Усі мої родичі - прихожани РПЦ. Серед предків архієпископи Нижегородські, Брянські, Смоленські. Але я ніколи не доходив до православного маразму. Жінка повинна ходити в хустці та з коромислом, молитися в церкві, ставити свічки. З іншого боку, вона має бути голою, красивою і повинна давати. Коротше, все мусить бути раціонально й чітко продумано.

Щоб облаштувати Росію, треба повісити всіх банкірів. А далі - повний креатив. Вчора ми проїжджали село Рубіжне, там усі в землі длубаються. Чому б президенту не вийти й не сказати: "Давайте садити буряки в колбах на Місяці!" Або гриби на Марсі - теж варіант. Тоді люди працюватимуть із задоволенням, в угарі. У них буде творча праця, збиратимуть по 50 врожаїв помідорів. Людям завжди потрібна велика ідея.

Мені страшенно подобається Україна. Коли на мене завели кримінальну справу й заборонили виїзд із Росії, ми їздили угорати в кабак на український кордон поблизу Харкова. Я через соняшники перебирався сюди, купував модняві сигарети й чудовий віскарь.

Боюсь тільки тупих та ідіотів. А найстрашніше - це тупі совки. Мінімум років 50 нам ще доведеться від них якось відгороджуватися.

У музиці ціную угар. Навіть у попсі він є. Але найголовніше в музиці - рекомендація товаришів. Якщо друг порадить якусь групу - я вже знаю, що дико угорю.

Максимальний кайф для мене - жити з гьорлою, грати музику і доглядати свою дачу.

Сейчас вы читаете новость «"Наркотики майже не вживаю. Від алкоголізму дешевше лікуватися"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть