четвер, 23 червня 2011 14:12

"Наркотики майже не вживаю. Від алкоголізму дешевше лікуватися"

  Павук, 44 роки, музикант. Справжнє ім'я Сергій ТРОЇЦЬКИЙ. Народився в Москві. Працював у друкарні "Красный пролетарий" і в редакції газети "Московские новости". 1984-го заснував гурт "Коррозия металла", що виконує музику в стилі треш-метал. Грає на бас-гітарі та пише тексти пісень. У складі гурту записав 11 альбомів, також видав дві сольні платівки. Із кінця 1990-х тяжіє до ультраправих поглядів. Його вважають культовою особою серед російських наці та скінхедів. Із 1993-го пише книжки. Остання, "Рок на баррикадах. Рублёвская резня", вийшла  торік. На виборах 1993-го балотувався на пост мера Москви від Націонал-більшовицької партії Едуарда Лимонова. Любить кримські вина й кабачкову ікру. На підмосковній дачі розводить курей. Мало не в кожному реченні вживає слово "наприклад". Веде щотижневу радіопрограму "Девки, музыка и бухло". Розлучений, має двох доньок
Павук, 44 роки, музикант. Справжнє ім'я Сергій ТРОЇЦЬКИЙ. Народився в Москві. Працював у друкарні "Красный пролетарий" і в редакції газети "Московские новости". 1984-го заснував гурт "Коррозия металла", що виконує музику в стилі треш-метал. Грає на бас-гітарі та пише тексти пісень. У складі гурту записав 11 альбомів, також видав дві сольні платівки. Із кінця 1990-х тяжіє до ультраправих поглядів. Його вважають культовою особою серед російських наці та скінхедів. Із 1993-го пише книжки. Остання, "Рок на баррикадах. Рублёвская резня", вийшла торік. На виборах 1993-го балотувався на пост мера Москви від Націонал-більшовицької партії Едуарда Лимонова. Любить кримські вина й кабачкову ікру. На підмосковній дачі розводить курей. Мало не в кожному реченні вживає слово "наприклад". Веде щотижневу радіопрограму "Девки, музыка и бухло". Розлучений, має двох доньок

Марнотратити життя - це справжнє мистецтво. На жаль, у росіян та українців часто з цим проблеми. Буває так, що хоче якийсь мільйонер відсвяткувати свій день народження. На 5-7 тисяч євро може забацати справжні веселощі, рубилово. Але він страшенно закомплексований і боїться зізнатися собі в тому, що не вміє витрачати життя. Тому скільки він бабла не виклав би, дико угоріти в нього не вийде.

Алкоголь і наркотики протиставляти не можна. Є хороша, якісна випивка, а є якісні наркотики. Солдатам вермахту давали препарат "первітин". Солдат з'їв пігулку, сів на танк, їде і їде, їде і їде, їде і їде. Потім зупиниться, прийме іще одну дозу. І - постійно в угарі.

Наркотики майже не вживаю. Від алкоголізму дешевше лікуватися.

Мені потрібна не дружина, а бойова подруга. Це має бути скажена тьолка, яка готова зі мною битися. Із рештою треба заводити театральні романи. Наприклад, закохатися в дівчину, яка ніколи тобі не дасть. Це - авантюра, і ти мусиш грати: дасть урешті-решт чи ні. Тоді з'являється відчуття, що кожен твій вчинок - важливий.

Насильство - це природна штука, особливо якщо йдеться про насильство в сім'ї. Бо в має бути хтось головний

Уявіть, от дали ви дівчині 100 баксів, і вона поломилася в обмін валют. А там замість 800 гривень їй видають 400. Приносить, а ви їй кажете: "Що за 400 гривень? Де гроші?" Нормальна гьорла, здатна бути тобі дружиною, піде й задушить касирку, переверне ларьок догори дриґом - але бабки поверне.

Голих дівиць треба використовувати. Якось ми угорали в підпільному московському казино, і з нами були дівулі зі стриптиз-клубу Show girls. Сіли грати в карти із послом Індії. Я посадив одну дівчину прямо напроти посла, щоб він відволікався на її цицьки. У результаті виграв у нього новенький BMW.

Насильство - це природна штука, особливо якщо йдеться про насильство в сім'ї. Бо  хтось має бути головний. Наприклад, жив я з тьолкою, яка розставила по квартирі 100 чашок. Звісно, я збісився, оскільки будь-який нормальний мужик п'є тільки зі своєї персональної кружки.

Іноді слабкодухі інтелігенти починають наїжджати: "Сергію, чому ти б'єш жінок?" Пояснюю: для них це і є найбільший кайф.

Усі мої родичі - прихожани РПЦ. Серед предків архієпископи Нижегородські, Брянські, Смоленські. Але я ніколи не доходив до православного маразму. Жінка повинна ходити в хустці та з коромислом, молитися в церкві, ставити свічки. З іншого боку, вона має бути голою, красивою і повинна давати. Коротше, все мусить бути раціонально й чітко продумано.

Щоб облаштувати Росію, треба повісити всіх банкірів. А далі - повний креатив. Вчора ми проїжджали село Рубіжне, там усі в землі длубаються. Чому б президенту не вийти й не сказати: "Давайте садити буряки в колбах на Місяці!" Або гриби на Марсі - теж варіант. Тоді люди працюватимуть із задоволенням, в угарі. У них буде творча праця, збиратимуть по 50 врожаїв помідорів. Людям завжди потрібна велика ідея.

Мені страшенно подобається Україна. Коли на мене завели кримінальну справу й заборонили виїзд із Росії, ми їздили угорати в кабак на український кордон поблизу Харкова. Я через соняшники перебирався сюди, купував модняві сигарети й чудовий віскарь.

Боюсь тільки тупих та ідіотів. А найстрашніше - це тупі совки. Мінімум років 50 нам ще доведеться від них якось відгороджуватися.

У музиці ціную угар. Навіть у попсі він є. Але найголовніше в музиці - рекомендація товаришів. Якщо друг порадить якусь групу - я вже знаю, що дико угорю.

Максимальний кайф для мене - жити з гьорлою, грати музику і доглядати свою дачу.

Зараз ви читаєте новину «"Наркотики майже не вживаю. Від алкоголізму дешевше лікуватися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути