Ексклюзивы
среда, 25 января 2012 18:41

"Дружба - це коли бачиш людину й тобі стає вдвічі краще"

 

У спорт мене в 10 років привів батько. Мама була проти. Казала: "В тебе таке гарне личко, для чого тобі той бокс?"

Мій перший бій відбувся в 11 років. Билася з хлопцем і виграла. Коли я зняла шолом, він розплакався - не міг повірити, що його побила дівчина. Головне - бути психічно готовим до бою. Фізична підготовка не грає визначальної ролі.

У школі для хлопців завжди була "своїм пацаном".

Я можу бути сильніша за іншу дівчину, але ніколи не зрівняюся з чоловіком. Він завжди буде сильніший, навіть якщо молодший і має меншу вагу.

Зовнішність для жінки завжди має значення, навіть у боксі. Іти на бій і знати, що тобі можуть зламати ніс і поставити синці під очима - непросто. Але це стимул краще захищатися.

Люблю ходити на каблуках і одягати сукні. Хлопці в залі часто кажуть: "Якби зустріли тебе на вулиці, ніколи б не подумали, що займаєшся боксом". Бувають моменти, коли дуже хочеться мати довгі нігті. Але не можу цього собі дозволити.

Коли програєш, починаєш шукати причини поразки, їх може бути мільйон. Але справжня одна - пожаліла себе

Дружба - це коли ти бачиш людину й тобі стає вдвічі краще.

Можу не обідати й не вечеряти, але снідаю обов'язково.

У Бога нічого не прошу. Він дає мені вибір - виграти чи програти. Результат залежить від мене. Бог дасть мені сили, а я зроблю все сама.

Перші роки сприймала бій, як щось важливе. Коли кількість поєдинків перевалила за сотню, це відчуття зникло. Бій - це 11 хвилин іншого життя. Потім виходжу з рингу й знову стаю такою, як була.

Перед боєм дивлюся суперниці в очі. Вони завжди кажуть про те, що можу її подолати.

Навіть 2 хвилини можуть змінити твоє життя.

Спорт - це маленький світ у великому. З великого життя нікуди не дінешся, а зі спорту можеш піти. Але це означатиме, що здалася. Тоді виникає питання: якщо в маленькому житті ти не справилася, то як впораєшся з великим?

Доводилося битися зі спортсменками, з якими були добрими приятельками. У таких боях жодного разу не програла. Близькі стосунки після цього між нами не зберігалися.

Коли програєш, починаєш шукати причини поразки, їх може бути мільйон. Але справжня одна - пожаліла себе.

Ідеальний чоловік повинен мати недоліки, які мене не дратуватимуть. Хлюпиків не люблю. Але два лідери ніколи не вживаються. Тому сильні чоловіки шукають слабких жінок. Не розумію дівчат, які хочуть собі чоловіка з машиною і квартирою. Я прагну добитися цього сама.

Племінниця почала займатися танцями. На свій дебют запросила всю родину. Але, крім мене, ніхто не прийшов. Після виступу я пішла за куліси. Племінницю обступили друзі з подарунками і квітами. Як тільки вона побачила мене, всіх розштовхала й кинулася на шию. Це було щастя.

Обожнюю осінь. Люблю сидіти в якомусь теплому місці й дивитися, як іде дощ.

Сейчас вы читаете новость «"Дружба - це коли бачиш людину й тобі стає вдвічі краще" ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть