Ексклюзивы
понедельник, 18 февраля 2013 06:45

Три роки вовки докучали місцевим жителям

 

Мисливець 43-річний Михайло Адам позує з двома вовками і лисицею біля Нового Роздолу. Самця завважки 43 кг убив одним пострілом у голову. На 7 кг легшу самицю застрелив його товариш.

— Востаннє вовка в цих краях уполювали 12 років тому, — розповідає старший єгер Андрій Данчевський, 52 роки. — Щоб дикі тварини так близько підходили до міста — буває дуже рідко. Імовірно, сіроманці прийшли з Карпат у пошуках поживи. Дехто каже, що прикочували сюди  з Чорнобиля, але я в таке не вірю. Три роки вовки докучали місцевим жителям. Жили у заростях навколо занедбаного сірчаного кар'єра, харчувалися на звалищі. Шматували худобу селянам, роздирали собак. Тож ми зібрали півсотні мисливців з усього району і влаштували облаву. З першого походу повернулися ні з чим. На другий раз вистежили тварин по слідах — напередодні випав сніг. З обох хижаків зроблять опудал й віддадуть у природничий музей.

Сейчас вы читаете новость «Три роки вовки докучали місцевим жителям». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть