Ексклюзивы
понедельник, 13 мая 2013 06:15

Житомирські солодощі незабаром їстимуть на всіх континентах

 

Житомирська кондитерська фабрика "ЖЛ", на якій працюють 1800 співробітників, є одним із лідерів ринку солодощів України. У семи виробничих цехах діють 28 ліній, які дають можливість випускати майже всі групи кондитерських виробів: цукерки в коробках, шоколадні батончики, вафельні, глазуровані та неглазуровані цукерки, снеки. Також — печиво, вафлі, фадж, круп'яні батончики, солодощі на фруктозі та йогуртово-зернові десерти.

Загальна виробнича потужність підприємства становить майже 80 тис. т продукції на рік. Її якість підтверджена сертифікатами ISO 9001:2008 "Система менеджменту якості" та ISO 22 000:2005 "Система управління безпекою харчових продуктів".

Житомирська кондитерська фабрика "ЖЛ" виробляє продукцію під трьома торговими марками — ЖЛ, Doma, Optimix. Асортимент налічує понад 300 найменувань.

Продукцію компанії успішно експортують до понад 20 країн світу: Росії, Грузії, Німеччини, Ізраїлю, Молдови, Естонії, Латвії, Азербайджану, Нової Зеландії та багатьох інших.

2012 року майже третину — 32% продукції купили за кордоном. Значне зростання поставок житомирських солодощів за кордон пов'язане як з відкриттям і розвитком нових ринків, так і зі зміцненням позицій там, де продукцію Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ" знають багато років.

— У 2013 році житомирська кондитерська фабрика має намір збільшити частку експорту в загальному обсязі реалізації до 42 відсотків за рахунок виходу на ринки країн Близького Сходу та Африки, — каже заступник генерального директора з маркетингу Оксана Шибецька.

www.sladosti.com.ua

Сейчас вы читаете новость «Житомирські солодощі незабаром їстимуть на всіх континентах». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть