Ексклюзиви
понеділок, 13 травня 2013 06:15

Житомирські солодощі незабаром їстимуть на всіх континентах

Автор: Ілюстрація Надана прес-службою Житомирської кондитерської фабрики ”ЖЛ”
  Карта експорту продукції Житомирської кондитерської фабрики ”ЖЛ”
Карта експорту продукції Житомирської кондитерської фабрики ”ЖЛ”

Житомирська кондитерська фабрика "ЖЛ", на якій працюють 1800 співробітників, є одним із лідерів ринку солодощів України. У семи виробничих цехах діють 28 ліній, які дають можливість випускати майже всі групи кондитерських виробів: цукерки в коробках, шоколадні батончики, вафельні, глазуровані та неглазуровані цукерки, снеки. Також — печиво, вафлі, фадж, круп'яні батончики, солодощі на фруктозі та йогуртово-зернові десерти.

Загальна виробнича потужність підприємства становить майже 80 тис. т продукції на рік. Її якість підтверджена сертифікатами ISO 9001:2008 "Система менеджменту якості" та ISO 22 000:2005 "Система управління безпекою харчових продуктів".

Житомирська кондитерська фабрика "ЖЛ" виробляє продукцію під трьома торговими марками — ЖЛ, Doma, Optimix. Асортимент налічує понад 300 найменувань.

Продукцію компанії успішно експортують до понад 20 країн світу: Росії, Грузії, Німеччини, Ізраїлю, Молдови, Естонії, Латвії, Азербайджану, Нової Зеландії та багатьох інших.

2012 року майже третину — 32% продукції купили за кордоном. Значне зростання поставок житомирських солодощів за кордон пов'язане як з відкриттям і розвитком нових ринків, так і зі зміцненням позицій там, де продукцію Житомирської кондитерської фабрики "ЖЛ" знають багато років.

— У 2013 році житомирська кондитерська фабрика має намір збільшити частку експорту в загальному обсязі реалізації до 42 відсотків за рахунок виходу на ринки країн Близького Сходу та Африки, — каже заступник генерального директора з маркетингу Оксана Шибецька.

www.sladosti.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Житомирські солодощі незабаром їстимуть на всіх континентах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути