четверг, 27 мая 2010 16:28

ялинка, встановлена напередодні 2010 року, простояла до середини травня. Чухраїнці тижня

1927 року Остап Вишня виділив п'ять головних рис вдачі "чухраїнців". Цього тижня вони проявилися в таких ситуаціях:


Якби ж знаття

34-річна киянка Наталя Іщенко сиділа на бордюрі біля сходів навпроти виходу з метро "Хрещатик". Чекала подружок.

- Компанию не составите? - запитав чоловік років 30.

Наталя, каже, здивувалась, бо мав на руці обручку.

- А потім глянула, поруч сидить дівчина. Біля неї товстий літній чоловік. Щось запитує, а вона відповідає: "сто п'ятдесят". Я зрозуміла, що це нове місце повій. А тепер думаю: сто п'ятдесят - це чого? Доларів чи гривень?


Забув

У місті Жовті Води Дніпропетровської області ялинка, встановлена напередодні 2010 року, простояла до середини травня. Люди шкодують про те, що її прибрали. Перед настанням літа хотіли влаштувати проводи зими й спалити ялинку як символічне опудало.

Спізнився

21 травня прем'єр-міністр України Микола Азаров спізнився на 15 хв. на засідання Міждержавної ради Євразійського економічного співтовариства в Санкт-Петербурзі. Пропустив виступ прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна. Той саме розповідав про перспективи розширення Митної спілки Росії, Білорусі та Казахстану.


Я так і знав

"Регіонал" Вадим Колесніченко та "бютівець" Олег Ляшко посварилися в сесійній залі Верховної Ради. Ляшко назвав Колесніченка одним з ініціаторів скандалу з педофілами - коли кількох нардепів із БЮТу звинуватили в розбещенні дітей в "Артеку". А той сказав, що Ляшко не має морального права його критикувати, бо сам має нетрадиційну орієнтацію.

- На себе в дзеркало подивись! Голос свій послухай, спеціаліст з орієнтацій! Зі своїм півнячим голосом починаєш комусь про орієнтації розповідати! - обурився "бютівець".


Якось воно буде

Фракція Партії регіонів найближчим часом хоче прийняти новий закон про мову.

- До червня він має бути внесений до парламенту й ухвалений. Закон зніме багато питань, включаючи мовні проблеми в освіті й кіно. Наприклад, студентів та батьків учнів будуть обов'язково питати, якою мовою вони хочуть вчитися. Російська повернеться і в суди, - каже "регіоналка" Олена Бондаренко.

- Це пряма лакейська послуга Росії. Нічого катастрофічного не станеться, але це нова русифікація України, звуження використання української мови, - говорить депутат від блоку НУ-НС Тарас Стецьків.

Сейчас вы читаете новость «ялинка, встановлена напередодні 2010 року, простояла до середини травня. Чухраїнці тижня». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть