четвер, 27 травня 2010 16:28

ялинка, встановлена напередодні 2010 року, простояла до середини травня. Чухраїнці тижня

1927 року Остап Вишня виділив п'ять головних рис вдачі "чухраїнців". Цього тижня вони проявилися в таких ситуаціях:


Якби ж знаття

34-річна киянка Наталя Іщенко сиділа на бордюрі біля сходів навпроти виходу з метро "Хрещатик". Чекала подружок.

- Компанию не составите? - запитав чоловік років 30.

Наталя, каже, здивувалась, бо мав на руці обручку.

- А потім глянула, поруч сидить дівчина. Біля неї товстий літній чоловік. Щось запитує, а вона відповідає: "сто п'ятдесят". Я зрозуміла, що це нове місце повій. А тепер думаю: сто п'ятдесят - це чого? Доларів чи гривень?


Забув

У місті Жовті Води Дніпропетровської області ялинка, встановлена напередодні 2010 року, простояла до середини травня. Люди шкодують про те, що її прибрали. Перед настанням літа хотіли влаштувати проводи зими й спалити ялинку як символічне опудало.

Спізнився

21 травня прем'єр-міністр України Микола Азаров спізнився на 15 хв. на засідання Міждержавної ради Євразійського економічного співтовариства в Санкт-Петербурзі. Пропустив виступ прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна. Той саме розповідав про перспективи розширення Митної спілки Росії, Білорусі та Казахстану.


Я так і знав

"Регіонал" Вадим Колесніченко та "бютівець" Олег Ляшко посварилися в сесійній залі Верховної Ради. Ляшко назвав Колесніченка одним з ініціаторів скандалу з педофілами - коли кількох нардепів із БЮТу звинуватили в розбещенні дітей в "Артеку". А той сказав, що Ляшко не має морального права його критикувати, бо сам має нетрадиційну орієнтацію.

- На себе в дзеркало подивись! Голос свій послухай, спеціаліст з орієнтацій! Зі своїм півнячим голосом починаєш комусь про орієнтації розповідати! - обурився "бютівець".


Якось воно буде

Фракція Партії регіонів найближчим часом хоче прийняти новий закон про мову.

- До червня він має бути внесений до парламенту й ухвалений. Закон зніме багато питань, включаючи мовні проблеми в освіті й кіно. Наприклад, студентів та батьків учнів будуть обов'язково питати, якою мовою вони хочуть вчитися. Російська повернеться і в суди, - каже "регіоналка" Олена Бондаренко.

- Це пряма лакейська послуга Росії. Нічого катастрофічного не станеться, але це нова русифікація України, звуження використання української мови, - говорить депутат від блоку НУ-НС Тарас Стецьків.

Зараз ви читаєте новину «ялинка, встановлена напередодні 2010 року, простояла до середини травня. Чухраїнці тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути