среда, 03 апреля 2013 16:34

В яких ситуаціях вам не вірили?

 

Незадовго до інтронізації Папа Римський Франциск І вирішив особисто зателефонувати своєму другові, голові ордену єзуїтів Адольфу Ніколасу. Його з'єднали з оператором Ватикану, який попросив представитися.

– Це Папа Римський, – відповів Франциск.

– Ага, а я Наполеон, – обурився оператор.

Він не повірив, що понтифік може дзвонити сам, без допомоги секретаря. Франциск не поклав слухавку, а почав переконувати оператора, що він – справді Папа. Зрештою працівник зрозумів свою помилку, вибачився і з'єднав понтифіка з головою ордену єзуїтів.

– Не треба звинувачувати цього бідолаху. Зазвичай дзвінки Папи Римського робляться через секретаря, – прокоментували інцидент представники Ватикану.

Ми запитали читачів: у яких ситуаціях вам не вірили?

У консульстві Чехії не повірили, що у закордонному паспорті моє фото. На ньому я з довгим волоссям. А на співбесіду прийшла із підстриженим фарбованим. Почали ставити запитання, на які треба було дуже швидко відповідати: як мене звати, дата народження, як звуть мою маму, який у мене знак зодіаку. В такій напруженій ситуації збивалася. Тому у візі відмовили.

Катерина МЕЛЬНИКОВА, 32 роки, копірайтер, Миколаїв

Майбутній тесть не повірив, що мені 24 роки. Виглядаю трохи старше за свій вік. Познайомилися з ним у поїзді. Він тоді навіть паспорт у мене попросив. Сказав: "Якщо я збрехав, то він мені 24 рази по голові дасть".

Олександр МАРЧЕНКО, 30 років, програміст, Київ

Під час помаранчевої революції не вірили, що стояв із прапором і чіпляв стрічки не за гроші.

Едуард АРКУШИН, 35 років, психолог, Дніпропетровськ

В 11-му класі вчителька зарубіжної літератури перед усім класом не повірила мені, що Маргарита любила не Майстра, а його  талант. Я навела цілу купу прикладів і цитат. Сперечалися два уроки. А вона: Маргарита любить його, і все. Поставила мені четвірку. А після завершення вивчення Булгакова на перерві підійшла до мене й сказала: "Щодо Маргарити ти права. Але я не могла це визнати на уроці. Ти мислиш, як доросла людина з досвідом за плечима. Такого не повинно бути у дівчинки, яка не пізнала дорослого життя і розчарування любові. Я повинна виховувати у вас найпрекрасніше".

Тетяна БАРАНОВСЬКА, 27 років, асистент генерального директора міжнародної логістичної компанії, Київ

У магазинах касири досі часто просять показати паспорт, коли купую коньяк.

Олексій ФАЛІН, 29 років, редактор новин телеканалу ЛОТ, Луганськ

З п'ятого класу з усіх предметів математичного напрямку в мене було "відмінно". За час, який відводили на контрольну, я розв'язував усі варіанти. У дев'ятому нам замінили вчителя. Прийшла бабця, яка мала бути вже на пенсії, але заслужена вчителька Радянського Союзу. На кожному уроці в неї були помилки або в задачах, або у їх розв'язку – на дошці. Якщо я їх помічав, то вона відповідала: "Ти не можеш знати краще за мене, а щоб не випендрювався – два". Мені ніхто не вірив. Аж поки не отримав двійку за півріччя. Тоді у присутності вчителів писав купу контрольних, щоб мені виправили оцінку.

Роман КОВТАН, 31 рік, інженер ІТ-відділу, Ужгород

Не вірять, що не вживаю алкоголю й на палю.

Дмитро МЕЛЬНИК, 27 років, інженер, місто Лубни Полтавської області

Сейчас вы читаете новость «В яких ситуаціях вам не вірили?». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть