середа, 03 квітня 2013 16:34

В яких ситуаціях вам не вірили?

 

Незадовго до інтронізації Папа Римський Франциск І вирішив особисто зателефонувати своєму другові, голові ордену єзуїтів Адольфу Ніколасу. Його з'єднали з оператором Ватикану, який попросив представитися.

– Це Папа Римський, – відповів Франциск.

– Ага, а я Наполеон, – обурився оператор.

Він не повірив, що понтифік може дзвонити сам, без допомоги секретаря. Франциск не поклав слухавку, а почав переконувати оператора, що він – справді Папа. Зрештою працівник зрозумів свою помилку, вибачився і з'єднав понтифіка з головою ордену єзуїтів.

– Не треба звинувачувати цього бідолаху. Зазвичай дзвінки Папи Римського робляться через секретаря, – прокоментували інцидент представники Ватикану.

Ми запитали читачів: у яких ситуаціях вам не вірили?

У консульстві Чехії не повірили, що у закордонному паспорті моє фото. На ньому я з довгим волоссям. А на співбесіду прийшла із підстриженим фарбованим. Почали ставити запитання, на які треба було дуже швидко відповідати: як мене звати, дата народження, як звуть мою маму, який у мене знак зодіаку. В такій напруженій ситуації збивалася. Тому у візі відмовили.

Катерина МЕЛЬНИКОВА, 32 роки, копірайтер, Миколаїв

Майбутній тесть не повірив, що мені 24 роки. Виглядаю трохи старше за свій вік. Познайомилися з ним у поїзді. Він тоді навіть паспорт у мене попросив. Сказав: "Якщо я збрехав, то він мені 24 рази по голові дасть".

Олександр МАРЧЕНКО, 30 років, програміст, Київ

Під час помаранчевої революції не вірили, що стояв із прапором і чіпляв стрічки не за гроші.

Едуард АРКУШИН, 35 років, психолог, Дніпропетровськ

В 11-му класі вчителька зарубіжної літератури перед усім класом не повірила мені, що Маргарита любила не Майстра, а його  талант. Я навела цілу купу прикладів і цитат. Сперечалися два уроки. А вона: Маргарита любить його, і все. Поставила мені четвірку. А після завершення вивчення Булгакова на перерві підійшла до мене й сказала: "Щодо Маргарити ти права. Але я не могла це визнати на уроці. Ти мислиш, як доросла людина з досвідом за плечима. Такого не повинно бути у дівчинки, яка не пізнала дорослого життя і розчарування любові. Я повинна виховувати у вас найпрекрасніше".

Тетяна БАРАНОВСЬКА, 27 років, асистент генерального директора міжнародної логістичної компанії, Київ

У магазинах касири досі часто просять показати паспорт, коли купую коньяк.

Олексій ФАЛІН, 29 років, редактор новин телеканалу ЛОТ, Луганськ

З п'ятого класу з усіх предметів математичного напрямку в мене було "відмінно". За час, який відводили на контрольну, я розв'язував усі варіанти. У дев'ятому нам замінили вчителя. Прийшла бабця, яка мала бути вже на пенсії, але заслужена вчителька Радянського Союзу. На кожному уроці в неї були помилки або в задачах, або у їх розв'язку – на дошці. Якщо я їх помічав, то вона відповідала: "Ти не можеш знати краще за мене, а щоб не випендрювався – два". Мені ніхто не вірив. Аж поки не отримав двійку за півріччя. Тоді у присутності вчителів писав купу контрольних, щоб мені виправили оцінку.

Роман КОВТАН, 31 рік, інженер ІТ-відділу, Ужгород

Не вірять, що не вживаю алкоголю й на палю.

Дмитро МЕЛЬНИК, 27 років, інженер, місто Лубни Полтавської області

Зараз ви читаєте новину «В яких ситуаціях вам не вірили?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути