Ексклюзивы
четверг, 04 ноября 2010 13:59

У п'ятницю жінки найсексуальніші

 
Чому різні люди в певний час масово поводяться подібно? Причина в колективних ритмах. Вони залежать від розташування планети, що впливає на наші дії та емоції в певний день тижня

Лідія БУЦЬКА, 44 роки, лікар вищої категорії, астропсихолог:

Понеділок. На цей день важко спланувати щось заздалегідь, бо він перебуває під впливом Місяця. Виникає багато непередбачуваних ситуацій. Краще діяти інтуїтивно і спонтанно. Добре зайнятися спортом, але без перевантажень. Варто пити багато соків, вживати молочні продукти, овочі та фрукти, мінімум м'яса. Секс небажаний.

Вівторок. День минає під впливом Марса. У людини зазвичай багато енергії. Усе вдається. Можна планувати багато справ, займатися спортом. Але слід уникати зустрічей, що вимагають дипломатичності. Бажано утримуватися від великих покупок - придбані речі можуть потім не сподобатися, бо їх купували під впливом емоцій. Підвищується дратівливість. Хочеться вирішити все одразу, не зважаючи на інших. Оскільки Марс - планета активності, війни, то треба бути обережними на дорозі, в побуті. Їсти бажано м'ясо, горіхи, багато зелені. Активізується сексуальна енергія.

Середа. Цим днем керує Меркурій. Зростає інтелектуальний потенціал. Удалий час для спілкування, підписання угод, для того, щоби просити підвищення зарплатні. Можливі аварії на дорогах, бо люди намагаються робити кілька справ одночасно. Зростає злочинність. Сприятливий день для очищення організму, візиту до косметолога, заняття спортом. Але не можна перевантажувати верхню частину тіла. Краще постувати або вживати легку їжу, фрукти, горіхи, шоколад. Вечір бажано провести у великому товаристві. Можна влаштувати сімейну вечерю.

Четвер. День Юпітера. Покращується настрій, посилюються дипломатичні здібності, конфлікти малоймовірні. Треба ходити в гості, провідувати батьків чи дітей. Великі покупки будуть удалі. Не треба переїдати, бо можуть загостритися хвороби печінки. І не варто переохолоджуватися, бо цього дня уразливі легені. Можна дозволити більше солодкого - у четвер активний обмін речовин. Підуть на користь відвідини тренажерної зали, басейну. Можна навантажувати верхню частину тіла - грудну клітку, спину. Найкращий день, аби почати займатися спортом. Від сексу краще утриматися - день і так насичений.

П'ятниця. Цим днем "опікується" Венера, яка активізує енергію жінок. Їм варто відкласти всі робочі справи та присвятити день собі, здоров'ю. Найкращий час для візиту до косметолога, тренажерної зали, зустрічей із подругами, знайомств із чоловіками, походів до театру чи на вечірку. У чоловіків п'ятниця також минає активно. Це грошовий день, тому варто купувати прикраси, антикварні речі, нерухомість, вкладати кошти, підписувати угоди. На п'ятницю припадає пік сексуальної привабливості жінок. Бажано постувати або їсти нежирне м'ясо. Можна випити.

Субота. Цього дня вплив Сатурна спонукає до самоконтролю і самоаналізу. Хочеться побути на самоті, обдумати своє життя і проблеми. Гарний день для прибирання помешкання. Через знижений емоційний фон люди не налаштовані говорити компліменти, освідчуватися в коханні.

Неділя. Життєрадісний день Сонця. Сприятливий для подорожей, відпочинку, ігор, спілкування - насамперед із дітьми. Побільшає творчої енергії. Але уразливими є серце і судини головного мозку, тож алкоголь варто вживати помірно. Вдалий час для сексу.


ПОНЕДІЛОК

Найбільше звернень до лікарів

Василь ГОГІЛЬЧИН, 60 років, травматолог, місто Гребінка Полтавської області:

- Українці терплять біль до останнього, бо завжди є купа справ. А на вихідних, коли не треба нікуди поспішати, залишаються з болем наодинці й обдумують, чи не піти до лікаря. По понеділках у мене інколи буває 30 пацієнтів, а в наступні дні - по двоє-троє.


Найбільше серцевих аритмій та інсультів у жителів міст
Ельвіра Ясинська, доцент кафедри соціальної медицини Буковинського державного медичного університету, Чернівці:
- У середньому в півтора-два рази більше, ніж в інші дні. Бо у вихідні - застілля, надмірне вживання алкогольних напоїв, при цьому ще й куріння.

Найбільше пасажирів у метро

Найчастіше купують квіти (за інформацією Олександра Яремчука, продавця у кіоску "Квіти" біля столичної станції метро "Контрактова площа")

Крупи, мюслі, хліб, цукор, яйця найчастіше купують у супермаркетах (дані мережі супермаркетів "Сільпо")

Найчастіше купують хот-доги й пиріжки "Форнетті" – у вуличних торговців
Олена Довгалюк, продавець у Hot-dog cafe, Київ:
- Люди жаліються, що не встигли поснідати, бо після вихідних важко встати рано.

На сайтах новин найбільше відвідувачів (gazeta.ua)

Падає розумова працездатність студентів (Олег Швидкий "Гігієнічна оптимізація навчання")


ВІВТОРОК

Найбільше аварій на дорогах (за даними МВС)

Найбільше транспортних заторів (аналітичний центр "Яндекс-пробки", Київ)

Найбільше купують м'яса (Олег Горлачук, Тернопільський економічний університет, упродовж чотирьох років досліджував обсяги продажу м'яса по днях тижня)

Найбільше купують авто (столичні салони "Паритет Моторс" і "Шкода")


СЕРЕДА

Найчастіше грабують магазини, крадуть у маршрутках і метро, викрадають авто (дані ГУ МВС Києва)

Найбільше купують молоко, йогурти, кисломолочні напої, сир та сирні десерти, варену ковбасу, вермішель, харчові концентрати: пюре, кубики, супи швидкого приготування ("Сільпо")

Міліціонери затримують людей із наркотиками та психотропними речовинами - в середньому більше на 25%, ніж у решту днів (дані МВС)

Найчастіше купують декоративну косметику і парфуми (Алла Габзовська, завідувач столичного магазину "Космо")

Найбільше замовлень у майстерні з виготовлення ключів (Богдан Грубрин, майстер на Лук'янівському ринку в Києві)


ЧЕТВЕР

Покупки мороженої риби цього дня зростають більш як наполовину, копченої та солоної - на 24%. Найбільше купують каву, цукерки ("Сільпо")

У першокласників - спад працездатності, найвищий показник у понеділок. У школярів других класів також найнижча працездатність у четвер, найвища - у середу. У третьокласників найнижчі показники працездатності в середу, найвищі - в понеділок. У учнів четвертих класів найнижча працездатність у середу, найвища - у п'ятницю. (Андрій Гаврилюк, Волинський державний університет ім. Лесі Українки "Тижнева динаміка фізичної працездатності молодших школярів")

У бік Угорщини найзавантаженіший україно-угорський кордон
Ален Панов, консул України в Угорщині:
- Наші заробітчани повертаються цього дня до Європи. А тут кордон простіший для перетину.


П'ЯТНИЦЯ

Найбільше народжується дітей у Києві - в середньому 70-75 ("Магнолія-ТВ")

Найбільше з'їдають суші
Тетяна Шабаль, менеджер одного зі столичних ресторанів суші:
- По п'ятницях увечері до нас заходять переважно великі компанії або пари - чоловік із жінкою. Найчастіше замовляють роли "Філадельфія" з лососем і вершковим сиром, суші з вугора.

Найкраще купують DVD із фільмами
Ілля Маляр, сім років продає піратські диски в підземному переході в Києві:
- Перед вихідними переважно беруть збірники по окремих акторах. Добре продаються мелодрами. Але це в центрі міста. Біля залізничного вокзалу краще йдуть серіали, індійські фільми.

Більше, ніж в інші дні,грають у лотереї (Марина Ярош, працює в столичному кіоску "Лото-маркет")

Найчастіше калічаться й гинуть у ДТП (за даними ДАІ)

На 30% більше розкривають убивств (дані МВС)

Найбільше замовлень таксі (Незалежна експертна група з оцінки якості перевезень)

Найчастіше купують м'ясні делікатеси й живу рибу ("Сільпо")


СУБОТА

Більше стається пожеж (дані МНС)

На розкладках краще купують дорогі жіночі речі (Ганна Бондарчук, три роки торгує у підземному переході в Києві)

Найменше купують книжок у книгарнях (Ольга Бондарчук, консультант книгарні "Є" на столичному Подолі)

Найчастіше ламаються крани в квартирах (Тамара Кононенко, кервіник комунального підприємства з утримання житлового господарства Дніпровського району Києва)

Майже на 40% більше купують текіли, ніж в інші дні. Розкуповують торти й тістечка, соки, снеки, чипси, сухарики, борошно, соуси, кетчупи, майонез, одноразовий посуд, вугілля ("Сільпо")


НЕДІЛЯ

Найменше викликів МНС

Найчастіше накладають на себе руки
Андрій Абрамов, Донецький державний медичний університет:
- Максимум завершених суїцидів припадає на весняні місяці та недільні дні. Кажуть, що "понеділок - важкий день", однак частота самогубств у цей день мінімальна і становить 7 відсотків. У неділю - 28,2 відсотка.

Забиваються каналізації (комунальне підприємство з утримання житлового господарства Дніпровського району Києва)

Найчастіше купують шоколад, пиво, мінеральну воду, солодкі напої, засоби для прання. Попит на морозиво зростає на 35% ("Сільпо")

Найменше звертаються до міліції. В середньому 5266 заяв реєструють у неділю, в інші дні тижня - понад сім тисяч звернень (дані МВС)

Сейчас вы читаете новость «У п'ятницю жінки найсексуальніші». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть