Ексклюзивы
четверг, 27 января 2011 13:28

"Якось подерла мені спину нігтями. Усім кажу, то кішка"

 

Сергій, 40 років, робітник, Полтава:

- Дружина мстить, не дає спілкуватися з донькою. У березні буде три роки, як розлучилися. Побачень із донькою добивався через суд. Усе одно не дає нормально спілкуватися з малою. Усе залежить від настрою. Не може пояснити, чому мені не можна бачитися з дитиною. Принесу щось доньці в садочок - кричить, аби забрав, бо їй не треба. Хоча в самої нема грошей, аби щодня купувати дитині смачне. Приходжу в садочок, мала залітає на руки, радіє. Тільки приходить мама, каже мені: "Ти кака, папа". Іде, показує язика.

Хіба буває так, що хтось один у сім'ї винен на 90 відсотків? У нас - саме так

Прожили з дружиною три роки. Останній - то вже було не життя, а якась суцільна проблема. Сварка - біжить або дзвонить: "Ма-а-ма!" Одразу теща прилітає зі старшою донькою. Роззявляють ротяки - і я в усьому винен. Вони казали про себе: "Ми - як три мушкетери!" Хіба буває так, що хтось один у сім'ї винен на 90 відсотків? У нас - саме так.

Весь час брехала. Зникали гроші. А через день-два у жінки нова річ з'являлася. Казала, гроші дала мама. Якось дивлюся - новий телефон. Пояснює: знайшла пакет. Із телефоном, зарядним і документами. Поки гуляла з дитиною, дивлюся - гарантійний талон. Там її прізвище. Скажи: взяла гроші, і нема питань.

Коли була в декреті, я працював на залізниці. Була нормальна зарплата. Якось увечері збираюся на роботу. Поліз у холодильник. Там під морозилкою, за баночками з дитячим харчуванням - щось у папір загорнуте. Шматок дорогої сирокопченої ковбаси. Пояснює: сестра пригостила. Питаю: "А чого не поділилася?" Каже: "Не зобов'язана". Так стало образливо. Поскандалили, покричали. Бере той шматок і йде в іншу кімнату - догризати.

Терпів до останнього, не хотів сім'ю руйнувати. Та є межа. Набридли істерики, брехня, втручання тещі. Кожен із нас - не подарунок. Але в неї такі перепади настрою були, жах. Під час сварки хапала будь-що під рукою, замахувалася. Ударити не сміла - розуміла, буде гірше. Я захищався. Схоплю за грудки, кину на диван. Або поллю водою в душі, щоб охолола. Якось психонула і подерла мені спину нігтями. Досі шрами є. Усім кажу, то кішка.

Сейчас вы читаете новость «"Якось подерла мені спину нігтями. Усім кажу, то кішка"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть