Ексклюзивы
понедельник, 07 мая 2012 17:59

Більше сотні гривень нікому не позичаю - українка виграла квартиру і мільйон гривень

47-річна Галина з міста Ладижин на Вінниччині виграла квартиру й мільйон гривень.

- У серпні 2009-го попала на телегру лотереї "Хто там". Відчувала, що повернуся додому з великим виграшем. Перед поїздкою снилося, що народила дівчинку. Вранці на вокзалі до мене підбігла циганка й каже: "Позолоти ручку, ты богатой станешь". Того дня я отримала пилосос, комп'ютер і квартиру в Києві. Від комп'ютера відмовилася, взяла 4 тисячі гривень.

Одразу після зйомок купила великий ананас. Раніше їла тільки консервовані. Ще на вокзалі придбала торт "Київський". Доки їхала додому, ананас з'їла. Під ранок обсипало, пішла алергія по всьому тілу. Чоловік замовив столик у ресторані, щоб відсвяткувати виграш. Узяли якесь дороге вино, бутерброди з червоною ікрою, закуски різні. Гуляли до ранку, вже й не пам'ятаю, скільки потратили.

За тиждень до мене почали їздити родичі. Усі плачуть: "Галя поможи, дай, нащо тобі та квартира - візьми гроші". Щоб не діставали, виключила мобільний і місяць жила на дачі. Родичі так образилися, що досі ні з ким не розмовляю. Сестра вважає, що я повинна була віддати їй півквартири тільки за те, що вона моя сестра.

З чоловіком  розлучилася ще до того, як отримала всю суму. Боялася, що доведеться з ним ділитися

Однокімнатку на 40 квадратів в Оболонському районі Києва отримала наприкінці 2010-го. Вирішила перебратися в столицю. Звала із собою чоловіка й старшого сина, але вони не схотіли. Поїхала сама. Я - бухгалтер, робота є в будь-якому місті. Здали житло без ремонту. Були тільки батареї й котел. Перший час жила на кухні, сама клала кахлі, стелила ламінат.

Продовжувала грати в лотерею, щотижня на білети витрачала близько 100 гривень. У березні торік виграла в "Лото Забаву" мільйон. Грошей зразу не дали, перераховували рівними частинами на картку майже до кінця року. 200 тисяч одразу пішло на податки. Перший місяць нікому не казала, що виграла. З чоловіком розлучилася ще до того, як отримала всю суму. Боялася, що доведеться з ним ділитися.

Спати не могла: заплющу очі - сниться, що влізли злодії й забрали гроші. Навмисне стала бідно вдягатися - дістала старі штани, блузки, перестала фарбуватися. На секонді купила  потерту сумку. Так боялася, щоб не обікрали, що постійно озиралася в магазинах, метро. Якось стукнула сумкою по голові чоловіка тільки за те, що дуже мене роздивлявся. Вийшла з метро, сіла й плачу. Думаю: чого я така дурна, нащо мені такі гроші? Вже була думка віддати їх якомусь дитячому будинку. Тисячу гривень таки перерахувала на благодійність - у метро побачила прохання допомогти 3-місячній Маринці. З їжі нічого екзотичного не брала. Думала, хтось побачить, як купую дороге, й спитає, звідки в мене гроші. Дійшло до того, що в пластиковій картці, на яку перераховували кошти, зробила дірку. Носила її на шиї на мотузку, навіть спала з нею.

Наприкінці жовтня отримала останній платіж. Пішла в салон, зробила зачіску, пофарбувалася в блондинку. Купила дороге плаття. На Новий рік узяла путівку в Єгипет. Це була моя перша поїздка за кордон.

Частину коштів витратила на ремонт квартири, меблі. Майже півмільйона поклала на депозит у банк. Хочу меншому сину Ярославу купити квартиру. Старшому Володі лишиться хата в Ладижині.

Зараз уважніше ставлюся до того, що їм. Відмовилася від м'яса, можу купити червоної риби чи баночку ікри, розтягую на тиждень. Беру творог і фрукти. Почала стежити за фігурою. Щовечора роблю зарядку, п'ю свіжі соки.

Досі граю в лотерею. У виграш більше не вірю, але вважаю, що так дякую Богу за все, що дав мені. Щотижня купую по два білети "Хто там" і "Забави".

Більше сотні гривень нікому не позичаю. Коли хтось звертається - брешу, що всі гроші віддала дітям.

Роботу бухгалтера не кидаю. Працюю в будівельній фірмі. Заробляю 5 тисяч гривень на місяць.

"Багатство - не гріх, але дуже велика спокуса, якій небагато людей уміє опертися. Не дати спокусі здолати себе може тільки людина, яка вміє бути багатою - тобто здатна стати над грішми, не даючи їм над собою запанувати"

Любомир ГУЗАР, екс-глава Української греко-католицької церкви

"Гроші дають свободу, за їх допомогою можна купити час. Наприклад, ви можете самі не виконувати роботу по дому, а найняти хатню робітницю. Так отримаєте додатковий час, який зможете витратити на хобі, спілкування з дітьми, нарешті, просто на відпочинок. Єдине, на що я ніколи не витрачав би грошей - це на мільйон троянд"

Віталій МИХАЙЛОВ, директор по країнах СНД рекрутингової компанії World Staff

42,5

долара коштує 50-грамовий флакон парфумів Money із запахом щойно надрукованих купюр. Придумав їх віце-президент із продажів компанії Microsoft Патрік МакКарті, продає на спеціальному сайті. Є аромати для чоловіків і жінок У чоловічій версії до запаху грошей додали ноти океанського бризу, цитрусових, розмарину й зелені. Жіноча версія - основний аромат, поєднаний із грейпфрутом, мандарином, фрезією, маракуєю, динею. Коробки, в яких продають парфуми, наповнені порізаними на смужки 20-доларовими купюрами.

Сейчас вы читаете новость «Більше сотні гривень нікому не позичаю - українка виграла квартиру і мільйон гривень». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть