Ексклюзивы
четверг, 24 марта 2011 13:11

60 годин провисів униз головою 35-річний американський ілюзіоніст Девід Блейн у Центральному парку Нью-Йорка

28 ПОНЕДІЛОК

Театральну студію "А.Бетка" режисер Андрій Білоус створив, щоб молоді режисери мали змогу сказати своє А, Б, В, Г, Д у професії. На негативні відгуки на сайті студії про виставу "Упопабуласобака" відповідає: "Хто вважає, що їм продали неякісний продукт, зверніться до адміністрації "А.Бетки" і там, згідно з вимогами "Закону про захист прав споживачів" повернуть гроші за квиток. Звісно, якщо ви його купували".

Вистава "Упопабуласобака" за п'єсами Семюела Беккета, Ежена Йонеско, Фернандо Аррабаля, Славоміра Мрожека

19:00, Київ, палац "Україна", вул. Велика Васильківська, 103

29 ВІВТОРОК

"Мав касету Квітки, яку привіз із Канади. Сусіди тоді вперше почули, що в пісні "Ніч яка місячна, Господи, зоряна" є слово Господи", - казав поет Іван Малкович про американську співачку українського походження Квітку Цісик. Американці за допомогою її колоратурного сопрано у рекламних роликах дізнавалися про переваги Coca-Cola, American Airlines, ABC, NBC, CBS, MacDonald's і Ford Motors. Усі жінки родини Цісик - мама, сестра і сама Квітка - протягом 10 років померли від раку грудей. Друзі Квітки планують зібрати у Львові кошти на пересувний мамограф.

13 років від смерті співачки Квітки Цісик

Міжнародний конкурс українського романсу ім. Квітки Цісик

25 березня - 4 квітня

Львів, Обласна філармонія, Чайковського, 7

30 СЕРЕДА

60 годин провисів униз головою 35-річний американський ілюзіоніст Девід Блейн у Центральному парку Нью-Йорка. За тиждень, так само як і під час трюку, чоловік нічого не їв.Міг лише час від часу підтягуватися, щоб відновити кровообіг або попити води. Прогнози медиків не виправдалися - лікарі пророкували вуличному "магу" втрату зору. Взимку на місцині Wollman Rink, над якою висів Блейн, традиційно влаштовують ковзанку.

Закриття сезону на ковзанці Wollman Rink

Нью-Йорк, Central Park

31 ЧЕТВЕР

Із 2007-го німець Якоб Пройс знімав документальний фільм "Інший Chelsea - історія з Донецька". Своєю стрічкою хотів показати, що донеччан, незалежно від соціального статусу, поєднує любов до футболу та клубу "Шахтар". Головні герої - шахтар-вболівальник із 50-річним стажем Саша, та Коля - секретар Донецької міськради Микола Левченко. Прем'єра фільму відбулася торік в Амстердамі. Невдовзі його покажуть в Ізраїлі та Фінляндії. В український прокат фільм вийде 2012-го.

Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

25-31 березня

Київ, Будинок кіно, вул. Саксаганського, 6;  Німецький культурний центр "Ґете-Інститут", вул. Волоська 12/4

1 П'ЯТНИЦЯ

Лідер гурту "Разные люди" Олександр Чернецький на початку 1980-х вступав до медичного інституту. За день до іспитів узяв участь у конкурсі самодіяльності для абітурієнтів. Виконав пісню "Мой друг вчера вернулся из Афгана". Написав її за мотивами розповідей ветеранів-афганців, хоча ті давали підписку про нерозголошення. Наступного дня отримав на екзамені двійку. На допиті у міліції сказав: усе, про що співав, вигадав.

Великий ювілейний концерт групи "Разные люди".

19.00 Харків, Центр культури Київського району, вул. Скрипника, 7

2 СУБОТА

Моя доля вирішилася 1991-го, - згадує Андрій Кузьменко, фронтмен поп-рок-гурту "Скрябін". - Заключив парі з мамою: якщо привезу з "Червоної рути" одне з призових місць, вона дозволить мені займатися музикою. Якщо ні - рояль полетить із третього поверху. Перед виступом на фестивалі сильно нервував. Випив пляшку вина і впав у пожежний басейн - вийшов до мікрофону мокрий. Можливо, за це шоу отримав третє місце. Якби не став музикантом, обрав би одну зі спеціальностей, дипломи з яких валяються вдома - штукатура чи стоматолога.

Презентація альбому "Історії Двох" гурту "Скрябін"

19.00 Київ, Forsage, вул. Гарматна, 51а

3 НЕДІЛЯ

Угорці кажуть, що риба смачна в третій воді. Перша - річкова, друга - в казані, а третя - та, якою запивають. Для угорської юшки "голасли" чистять двох коропів. Шматки філе, молоки та ікру натирають сіллю, солодкою і гострою паприкою. П'ять картоплин і болгарський перець нарізають кубиками, три-чотири цибулини - кільцями. Смажену цибулю, овочі, рибні кістки і голови заливають 2 літрами води, солять і доводять до кипіння. Варять 1,5-2 години, проціджують. Залишок збивають на пюре і повертають до бульйону. Знову кип'ятять, додають філе і варять усе разом 5-6 хвилин.

Фестиваль риболовів та угорської юшки на Березькому озері, 2 - 3 квітня

Закарпаття, Берегівський р-н, озеро біля села Береги

Сейчас вы читаете новость «60 годин провисів униз головою 35-річний американський ілюзіоніст Девід Блейн у Центральному парку Нью-Йорка». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть