Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2008 16:36

Восьмирічний іспанець приборкує левів

  Виступи з левами не здаються Хорхе Елічу небезпечними, бо всіх звірів він знає від народження
Виступи з левами не здаються Хорхе Елічу небезпечними, бо всіх звірів він знає від народження

8-річний Хорхе Еліч із міста Ель Айдо, що на півдні Іспанії, з 5 років приборкує левів. Нині хлопчик виступає в цирку "Париж". Щодня виходить на арену з трьома тваринами.

Хорхе народився в сім"ї приборкувачів. Шестеро його братів теж виступають із дикими звірами. Під час першого виступу впоратися з левами на арені Елічу допомагав батько.

Коли він не виступає в цирку, то любить кататися на велосипеді з однолітками і слухати музику. Виступи з левами не здаються йому небезпечними, бо всіх звірів він знає від народження. Хлопчик сам їх годує й виховує.

Молодих левів Паріса, Думбо і Сабо, з якими працює, Хорхе вважає друзями. Кожен із них важить понад 100 кг. Тварини виконують усі команди приборкувача. Еліч і надалі планує виступати в цирку.

У мексиканському місті Агуаскалієнтес зі 180-кілограмовими биками "грається" 10-річний Рафіта Мірабал. Хлопчик із 5 років займається коридою, у Мексиці він — наймолодший професійний тореадор.

Через малий зріст Рафіті поки що не дозволяють виступати з дорослими тваринами, та хлопець чудово порається з молодими биками. Попри небезпеку, батьки в захваті від успіхів сина. Торік під час виступу бик підкинув Мірабала рогами й почав топтати. Інші тореадори відволікли тварину. Малий травмувався. Однак самостійно підвівся і сказав, що таке іноді трапляється і його це не лякає.

Зараз ви читаєте новину «Восьмирічний іспанець приборкує левів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути