Ексклюзиви
понеділок, 26 червня 2006 17:16

Ніколь Кідман заливалася сльозами перед вінчанням

Автор: фото: REUTERS/Cath Muscat
  Акторка Ніколь Кідман минулої суботи обвінчалася з кантрі-співаком Кейтом Урбаном в австралійському місті Сідней
Акторка Ніколь Кідман минулої суботи обвінчалася з кантрі-співаком Кейтом Урбаном в австралійському місті Сідней

Голлівудська акторка Ніколь Кідман, 39 років, і її наречений, кантрі-співак Кейт Урбан, 38 років, тиждень тому казали, що хочуть провести скромне весілля у колі родини та друзів. Однак минулої суботи відсвяткувати їхнє одруження до австралійського Сіднею з"їхалося 250 гостей.

Церемонія вінчання у римо-католицькій церкві почалася з 15-хвилинним запізненням. Кідман повільно під"їхала до храму в білому лімузині. Опустивши скло, вона дякувала кільком тисячам людей, які утворили довгий живий коридор. Очевидці кажуть, що наречена від сильного емоційного напруження плакала. Кейт Урбан з частиною гостей під"їхав до церкви на автобусі.

На саму церемонію потрапили лише запрошені. Наприкінці ритуалу п"ятихвилинний церковний дзвін сповістив про те, що Кідман і Урбан стали чоловіком і дружиною. Розповідають, що надворі здійнявся такий галас, як під час футбольного матчу на стадіоні.

Для Кейта Урбана цей шлюб став першим, а для його дружини — другим. Хоча преподобний Пол Колман, який обвінчав молодят, вважає перше одруження Кідман з Томом Крузом недійсним. Вони, мовляв, одружилися у нехристиянській саєнтологічній церкві, вчення якої Круз досі сповідує.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман заливалася сльозами перед вінчанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути