Ексклюзиви
пʼятниця, 16 серпня 2013 05:15

Віктор Добрянський міг у костюмі доїти корову

У середу, 14 серпня, в селищі Авангард Овідіопольського району на Одещині поховали 76-річного Віктора Добрянського. Він засновник найбільшого в Україні промислового ринку 7-й кілометр під Одесою. Помер 12 серпня. Мав кілька інсультів та операцію на серці.

— Навіть у стресових ситуаціях умів зберігати спокій, — розповідає 36-річний Сергій Хрустовський, селищний голова Авангарда. — Був без "зіркової хвороби", мав феноменальну пам'ять. До нього подзвонила доярка, з якою не бачився 10 років. Він її впізнав і згадав ім'я й по батькові. Витривалий. Міг приймати якусь делегацію, розважати до п'ятої ранку, а о сьомій проводив важливу нараду. Товариський. Знав більше ста гуморесок, зокрема й Павла Глазового. Розказував їх так, що всі за животи хапалися. Зовні був схожий на артиста Романа Карцева, вмів його копіювати. Коли питали, чому не вступав до театрального, відповідав, що любить землю, поле і корів. Міг прямо у костюмі зайти на ферму й подоїти корову.

Віктор Добрянський народився в селі Дзигівка на Вінниччині.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Добрянський міг у костюмі доїти корову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути