неділя, 19 вересня 2010 12:57

Збірна Мексики з футболу запросила 14 повій і одного трансвестита

Збірна Мексики з футболу запросила 14 повій і одного трансвестита
Збірна Мексики з футболу, за яку виступають два представники англійської Прем"єр-ліги Карлос Вела з "Арсеналу" і Карлос Сальсідо з "Фулхема", опинилася в центрі грандіозного сексуального скандалу. Як стало відомо, відразу після перемоги в товариському матчі проти Колумбії (1:0) мексиканці у повному складі рушили в готель, куди запросили 14 повій і одного трансвестита.

Голова федерації футболу Мексики Нестор де ля Торре вже заявив, що розслідування обставин цієї справи вже ведеться, і футболістів чекає серйозне покарання, адже за правилами гравці збірної не мають права запрошувати жінок в готель під час збору.

Футболісти ж національної команди і зокрема Сальсідо, чиї фотографії з однієї з дівчат "легкої поведінки" вже з"явилися в мережі, поспішили спростувати цю інформацію:

"Якщо мене змусять виплатити штраф, я зроблю це. Але скажу відразу, що розтиражована інформація про повій і трансвестита - неправда. Ми просто трохи випили".

Нагадаємо, раніше в подібних скандалах були замішані гравці збірної Англії Вейн Руні, Пітер Крауч, Джон Террі та Ешлі Коул.
За матеріалами Советский спорт
Зараз ви читаєте новину «Збірна Мексики з футболу запросила 14 повій і одного трансвестита». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути