середа, 03 лютого 2010 11:13

Крім Террі, дівчина Бриджа крутила роман ще з чотирма футболістами

Крім Террі, дівчина Бриджа крутила роман ще з чотирма футболістами

Майбутнє одного з найкращих англійських футболістів під загрозою. Через сексуальний скандал капітан "Челсі" і збірної Англії Джон Террі (29 років) може втратити не тільки місце в національній команді країни, але і сім"ю.

Дружина Террі - Тоні - разом з двома дітьми відлетіла в Дубаї і найближчим часом збирається почати розлучення. За даними Daily Mail, днями в ОАЕ збирається вилетіти і сам футболіст, щоб востаннє спробувати врятувати шлюб. Цілком імовірно, Джон заради цього навіть пропустить поєдинок Кубка Англії проти "Кардіффа".

"Це - останній шанс Террі, - цитує The Sun друга футболіста. - Він знає, що заподіяв біль дружині. Джон завжди віддавався футболу, але ситуація, що склалася, вища за футбол".

Тим часом, за даними видання, інший фігурант скандалу - постраждалий захисник "Манчестер Сіті" Вейн Бридж (саме з його екс-подругою крутив роман Террі) - вже здзвонювався зі своєю колишньою дівчиною. Як говорять очевидці розмови, Бридж під час розмови плакав і не міг зрозуміти, як його друг Террі міг так вчинити.

А тим часом Ванесса Перонссель, з якою у Террі була інтрига, має намір найближчим часом виступити із заявою. За даними ЗМІ, за 250 тисяч фунтів Перонссель готова розповісти у всіх подробицях історію їх п"ятимісячного роману з капітаном збірної Англії.

(Нагадаємо, що, з чуток, Ванесса довгий час зустрічалася з Террі і нібито навіть зробила аборт після роману з футболістом.)

Як пише Daily Mail, Перонссель засмутили деякі факти, які в останні дні з"явилися в пресі. А Террі був навіть готовий заплатити дівчині за мовчання.

Зрозуміти Террі нескладно. Адже на кону не тільки його репутація, але і майбутнє в збірній Англії. Наприклад, заступник британського міністра у справах спорту Джері Саткліфф вже встиг зробити недвозначну заяву. "Джон Террі - фантастичний футболіст, - заявив Саткліфф. - Але той, хто є капітаном збірної Англії, несе ширшу відповідальність перед країною".

Солідарні з чиновником і вболівальники, які зараз щосили обговорюють майбутнє Террі. Відповідь на питання, чи залишиться лідер англійців у національній команді, повинен дати головний тренер "Трьох левів" Фабіо Капелло.

Але цим історія, судячи з усього, не закінчується. За даними The Sun, у Перонссель був роман з ще чотирма футболістами Прем"єр-ліги! Отже нудьгувати англійським фанатам найближчим часом точно не доведеться.

За матеріалами Блик, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Крім Террі, дівчина Бриджа крутила роман ще з чотирма футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути