понеділок, 09 листопада 2009 10:37

Батько Джона Террі торгує наркотиками

Батько Джона Террі торгує наркотиками

В Англії зійшлися головні претенденти на чемпіонство в Прем"єр-лізі - "Челсі" і "МЮ". Сильнішими виявилися перші - 1:0 (Террі, 76). Так Джон Террі відповість на неприємності, які на нього звалилися у ЗМІ.

Річ у тому, що напередодні матча британські ЗМІ викрили його батька Теда Террі в торгівлі наркотиками. Нібито кореспондент одного з бульварних видань купив у 55-річного Террі три грами кокаїну за 120 фунтів.

Кореспондент видав себе за представника багатого бізнесмена. Операція, що проходила в туалеті бару, була знята прихованою камерою журналіста. Террі-старший, який нічого не підозрював, гарантував покупцеві якість товару і просив не говорити нікому, що він батько відомого футболіста.

До речі, навесні родичі Джона Террі вже псували його репутацію. У березні поліція затримала матір і тещу захисника, які вкрали багато дешевого спортивного одягу з супермаркету на суму в 800 фунтів. І це при тому, що футболіст заробляє на одному лише футболі 160 000 фунтів в тиждень. Джон забезпечує рідних всім необхідним. Той же Тед Террі хизувався в годинну Rolex за 15 000 фунтів, який йому подарував син.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Батько Джона Террі торгує наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути