Ексклюзиви
неділя, 14 лютого 2010 11:59

Террі помирився з дружиною в День святого Валентина

Террі помирився з дружиною в День святого Валентина

Захисник "Челсі" Джон Террі помирився з дружиною після скандалу про його любовні пригоди, який коштував йому також капітанської пов"язки національної збірної Англії.

"Про що говорили я і Тоні, не дізнається ніхто і ніколи. Ніхто і близько не підбереться до того, щоб дізнатися щось про наше приватне життя.

Ми знаємо, що відчуваємо один до одного, і це головне. На наші стосунки ніщо не впливає, ми дуже любимо один одного", - цитує Террі The Telegraph.

Після перемоги над "Арсеналом" (2:0) в матчі 25-го туру англійської прем"єр-ліги Террі подякував уболівальникам "синіх" за прийом, який вони йому надали.

"Від себе особисто хочу подякувати кожного з уболівальників. Це був дуже емоційний день для мене, і те, як уболівальники мене підтримували в останні два тижні, просто неймовірно.

Не чекав такого теплого прийому і хочу особисто сказати дякую кожному вболівальникові за таке звернення. Це був чудовий матч, і я від щирого серця хочу всім подякувати", - цитує Террі офіційний сайт "Челсі".

Нагадаємо, що британські ЗМІ недавно повідомили про те, що Террі мав любовний зв"язок з колишньою подругою захисника "Манчестер Сіті" Вейна Бриджа.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Террі помирився з дружиною в День святого Валентина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути