субота, 06 лютого 2010 12:24

Новим капітаном збірної Англії може стати Ріо Фердинанд

Новим капітаном збірної Англії може стати Ріо Фердинанд

Захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанд стане новим капітаном збірної Англії. Віце-капітаном буде півзахисник "Ліверпуля" Стівен Джеррард.

Головний тренер англійців Фабіо Капелло, призначивши свого часу Джона Террі капітаном збірної, визначив порядок передачі капітанської пов"язки. Таким чином, йому вдалося уникнути неприємної ситуації у збірній, пов"язаної з виборами нового капітана.

Тим часом, англійські вболівальники вважають, що новим капітаном збірної повинен стати Вейн Руні.

Принаймні, про це свідчить опитування, яке провів чоловічий журнал Asylum. Згідно з його результатами 22,000 уболівальників проголосували за призначення Руні новим капітаном. При цьому 6,745 вважають, що Террі може і далі носити почесну пов"язку, а 5,094 - довірили б це право Стівену Джеррарду.

Нагадаємо, захисник лондонського "Челсі" Джон Террі втратив звання капітана англійської збірної, пише The Guardian. Таке рішення ухвалив головний тренер англійців Фабіо Капелло після зустрічі з футболістом, яка відбулася в п"ятницю, 5 лютого.

У заяві Капелло, опублікованій на офіційному сайті Футбольної асоціації Англії (FA), говориться, що в той період, коли Джон Террі був капітаном англійців, він показав себе з кращого боку. Проте головний тренер врахував цілий ряд інших чинників, коли ухвалював це рішення. На думку Фабіо Капелло, так буде краще для збірної.

На думку журналістів, футболіста "Челсі" позбавили капітанської пов"язки через скандал, який розгорнувся наприкінці січня. Тиждень тому британські ЗМІ повідомили про таємний роман між Джоном Террі і Ванессою Перронсель, подругою його колишнього одноклубника Вейна Бриджа, який зараз виступає за "Манчестер Сіті".

За матеріалами Лента, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Новим капітаном збірної Англії може стати Ріо Фердинанд ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути