вівторок, 02 лютого 2010 08:52

Дружина пішла від Джона Террі

Дружина пішла від Джона Террі

Дружина капітана збірної Англії і лондонського "Челсі" Джона Террі - Тоні - в неділю разом з двома дітьми і своїми батьками відлетіла в Дубаї, повідомляє Daily Mail. За даними друзів Тоні, дівчина збирається розлучитися з Джоном через скандал, який недавно спалахнув.

Нагадаємо, що днями стала відома любовна історія Террі і Ванесси Перронсель - колишньої дівчини екс-футболіста "Челсі", а нині гравця "Манчестер Сіті" і збірної Англії, друга Террі Вейна Бриджа.

У пресу потрапила інформація, що у Террі був роман з Ванессою, а дівчина нібито навіть зробила аборт в одній з приватних клінік Лондона. Операцію оплачував Террі .

"Він ображав мене протягом десяти років, - цитує Тоні Daily Mail. - Але вистачить. На цей раз я збираюся розлучитися з ним". За даними джерел видання, Террі переконував дружину, що вся історія з його романом з Перронсель - вигадки журналістів. Проте він зізнавався, що допомагав Ванессі залагоджувати деякі питання. Тоні відразу ж подзвонила своїй колись найкращій подрузі і, за свідченням очевидців, розмова двох дівчат закінчилася великою сваркою.

До речі, вже лунають заклики виключити Террі зі складу збірної. Помічника Капелло - Франко Бальдіні - попросили зустрітися з Террі і Бриджем, щоб обговорити ситуацію, що склалася. Наставник же англійців - Фабіо Капелло - ухвалить рішення щодо капітанського звання Джона Террі в національній команді незадовго до наступного матчу команди.

Передбачається, що італієць, який повертається до виконання своїх обов"язків після операції на коліні і відвідає жеребкування відбірного етапу Євро-2012 у Варшаві наступної неділі, винесе ухвалу щодо гравця перед товариським матчем проти збірної Єгипту 3 березня.

У разі ж розлучення Террі може втратити половину свого статку, який оцінюється в 25 мільйонів фунтів.

Розлучення, за даними ЗМІ, найближчим часом мають намір зайнятися адвокати.

Блик

Зараз ви читаєте новину «Дружина пішла від Джона Террі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути