Ексклюзиви
пʼятниця, 10 вересня 2010 10:21

Вже три повії заявили про домагання від Вейна Руні (ФОТО)

 
Історія зі зрадою Вейна Руні своїй дружині Колін щодня отримує продовження. На цей раз стало відомо про те, що "Шрек" на одній з вечірок у п"яному вигляді домагався до повії.

Як стало відомо The Sun, на таємній різдвяній вечірці наприкінці минулого року Вейн Руні прилюдно домагався ще одну повію - Семі Дарнлі. Відповідна фотографія з"явилася в британському таблоїді.

Коли стало відомо про третю повію, яка поки що не розповіла про сексуальні стосунки з футболістом, то дружина форварда Колін тут же відмовилася від зустрічі з ним, хоча до цього була готова поспілкуватися.

За словами друга Семі, на тій вечірці п"яний Руні приставав практично до всіх дівчат, але побачивши Дарнлі тут же почав на вушко пропонувати їй непристойності, але та відповіла відмовою. "Вона сказала, що не буде з ним, так як він одружений, і вона не хоче завдавати болю Колін".

Примітно, що всі три повії - Дженніфер Томпсон, Хелен Вуд і Семі Дарнлі добре знайомі одна з одною, а також є постійними відвідувачками подібних вечірок.
За матеріалами Сегодня, Gazeta.ru
Зараз ви читаєте новину «Вже три повії заявили про домагання від Вейна Руні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути