Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2010 08:25

Руні відростив бороду і оселився у фургоні (ВІДЕО)

Руні відростив бороду і оселився у фургоні (ВІДЕО)

У новому рекламному ролику спортивного бренду Nike англійський нападаючий Вейн Руні закинув футбол, відростив бороду і оселився в фургоні.

Ролик з Руні знятий в рамках нової рекламної кампанії Nike "Write the Future" ("Створюй майбутнє"). Ідея кампанії, що стартує напередодні ЧС-2010, - показати, що одна, навіть незначна дія може змінити твоє майбутнє.

У даному випадку мова йде про ігрові моменти, які можуть "зробити з гравця легенду або закінчити його кар'єру", наголошується в повідомленні прес-служби Nike.

У ролику з Руні розповідається про те, як у вигаданому фіналі ЧС між Англією і Францією нападник не зміг прийняти пас від Тео Волкотта. У результаті помилка Руні призвела до програшу збірної і його відходу з футболу.

Нова рекламна кампанія стартує Nikе на телебаченні 22 травня. На екранах також з'являться ролики за участю таких футбольних зірок, як Дідьє Дрогба, Кріштіану Роналду, Рональдіньо і Сеск Фабрегас.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Руні відростив бороду і оселився у фургоні (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути