неділя, 18 квітня 2010 14:29

"Руні не захоче переходити в "Реал" - Роналду

"Руні не захоче переходити в "Реал" - Роналду

Півзахисник "Реала" Кріштіану Роналду заявив, що не вірить у можливість переходу в королівський клуб свого колишнього партнера по "Манчестер Юнайтед" нападаючого Вейна Руні. Також португалець заявив, що не шкодує про свій вчинок на ЧС-2006, коли через його симуляцію в матчі Португалія - Англія Руні був вилучений з поля, і зізнався, що був би не проти приходу на тренерський місток "вершкових" Фабіо Капелло.

"Я як і раніше в дружніх стосунках з Вейном Руні, Неманьєю Відічем і Ріо Фердинандом. Думаю, що Руні все влаштовує в "Манчестері". Навіть якщо "Реал" спробує його купити, він просто не захоче переходити в мою команду.

Чи хотів би я, щоб "Реал" очолив Фабіо Капелло? Звичайно. Він один з найкращих тренерів світу, він чудово працює зі збірною Англії, виграв так багато титулів в Італії, тому чому б і ні? Подивимося.

Зізнаюся чесно, якби та ситуація, в якій був вилучений Руні на чемпіонаті світу-2006, повторилася, я зробив би те ж саме. Не вважаю, що вчинив неправильно. Я захищав кольори прапора своєї країни, тому моя совість читса.

З того часу, як я пішов з "Манчестер Юнайтед", клуб багато чого домігся. Манкуніанці виграли Кубок Англії, продовжують боротьбу за чемпіонський титул. Так, вони вилетіли з Ліги чемпіонів, але, на мою думку, "МЮ" заслуговував місця в півфіналі, просто у футболі трапляється всяке. Я бажаю своїй колишній команді всього найкращого. Для мене "Манчестер Юнайтед" завжди буде особливим клубом ", - цитує Роналду Sky Sports.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Руні не захоче переходити в "Реал" - Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути