вівторок, 22 липня 2008 07:11

Збіжек Чижавеч забив пасинка до смерті

38-річний Збіжек Чижавеч із села Грив"ятки Ковельського району на Волині забив до смерті пасинка 23-місячного Миколу Малофєєва.

16 липня до оселі Малофєєвих викликали "швидку". По телефону перелякана жінка сказала, ніби її син забився на порозі. Лікарі зафіксували смерть дитини, викликали міліцію. Матір та її співмешканця Збіжека допитали. Обоє переконували, що Миколка перечепився через поріг і вдарився головою об одвірок.

— Після розтину з"ясували, що хлопчика забили до смерті. Є внутрішні крововиливи і поламані кістки, — кажуть у Ковельському міськвідділі міліції.

Згодом Збіжек зізнався, що вранці того дня дитина розплакалася. Цим роздратувала чоловіка. Чижавеч зі злості ударив Миколу ногою по голові. Малий відлетів до дверей, ударився об одвірок. За висновком лікарів смерть настала миттєво.

Сусіди Малофєєвих кажуть, що Збіжек часто бив пасинка. Хлопчик боявся плакати. Проти Чижавеча порушили кримінальну справу. За ненавмисне вбивство йому загрожує п"ять років в"язниці. Жителі Грив"ятки вимагають посадити чоловіка до в"язниці, мати Миколи просить відпустити співмешканця. Запевняє, що кохає Збіжека.

Зараз ви читаєте новину «Збіжек Чижавеч забив пасинка до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути