середа, 30 вересня 2009 07:47

Прокурора Таращанського району застрелили на робочому місці

27 вересня близько 20.00 в робочому кабінеті поранили прокурора Таращанського району Київщини 33-річного Сергія Мрука. Він устиг викликати "швидку". Помер по дорозі в лікарню.

Прокуратура розслідує вбивство. Тіло направили на судово-медичну експертизу до столиці.

Таращанці кажуть, що начебто є свідки, які бачили вбивцю. Він стріляв із рушниці. Коли тікав, на авто збив дитину. Напередодні вбивства Мрук отримував листи, в яких вимагали від нього подати у відставку.

Чого він у неділю був у кабінеті, та ще й так пізно?

— Нас вразило, що вбили в нашому місті, — каже місцевий підприємець 63-річний Юрій Білокобильський. — Тараща — таке містечко, де немає ні дєльожки землі, ні великих підприємств. Тобто нема із-за чого його вбивати. Кажуть, що на побутовому ґрунті, а може, з жінками пов"язане щось. Але аж ніяк не через професійну діяльність.

— Репутація у нього негативна тут була, — каже інший таращанець, який не хоче називатися. — На нього анонімки розвішували з написами: "Надаю допомогу в кришуванні. Прокурор Сергій Мрук". І чого він у неділю, вихідний день, був у кабінеті, та ще й так пізно? Певне, якусь зустріч мав. І той, із ким зустрічався, мабуть, його і вбив.

У прокуратурі Київської області пояснюють: увечері вихідного дня Мрук готував звіт за дев"ять місяців цього року.

Сергій Мрук народився в селі Копачівка Деражнянського району на Хмельниччині. 1997-го закінчив юридичну академію в Харкові. У прокуратурі працював 12 років. У нього залишилася дружина і син.

Зараз ви читаєте новину «Прокурора Таращанського району застрелили на робочому місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути