вівторок, 28 березня 2017 06:30

Петра Терлюжака мікроавтобус протягнув 14 кілометрів

Петра Терлюжака мікроавтобус протягнув 14 кілометрів

Поблизу райцентру Косів на Івано-Франківщині знайшли тіло 21-річного Петра ТЕРЛЮЖАКА. Вантажним мікроавтобусом його збив 56-річний Іван Рибчук із села Вербовець. Протягнув 14 км і покинув.

Петро Терлюжак жив у селі Яворів. Під машину потрапив біля власного дому.

— Петя працював у Чехії. Додому приїхав на три дні, оформити якісь документи. Вийшов увечері до магазину біля хати й таке сталося, — розповідає сільський голова Яворова 38-річний Валерій Коцелівський. — Він був єдиний син у матері. Жив із нею та бабцею. Після школи почав із мамою їздити на заробітки. Доладили будинок, купив собі "Тойоту". Тримали господарку. Іван, який його збив, теж нормальний чоловік. Нікому шкоди не робив. Думаю, сталося так випадково.

— Хлопець зачепився за днище кузова. Можливо, водій буса його не помітив. Обставини встановлюємо, — каже Олександр Байдусь, керівник Косівської районної поліції.

— Неможливо збити людину й не помітити цього. На бампері буса були кров і волосся. Або загиблий упав спереду під колеса, коли йшов. Або лежав на дорозі вже збитий, — каже місцевий житель Юрій.

Зараз ви читаєте новину «Петра Терлюжака мікроавтобус протягнув 14 кілометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути