вівторок, 29 грудня 2009 08:28

Опозиційному депутатові спалили машини

Міліціонери порушили карну справу за фактом підпалу автомобілів депутата Львівської міської ради Івана Василишина, 50 років. Автівки згоріли в ніч на 28 листопада.

— Того дня я повернувся з роботи опівночі, — розповідає Василишин. — Машину поставив на подвір"ї, поряд з авто Ірини, моєї дружини. Сів дивитися телевізор. Десь о першій дружина прокинулася від звуку сигналізації. Моя машина горіла.

"Фольксваґен Пассат" загорівся з лівого боку. Вогонь перекинувся на сусідню "шкоду", дах будинку. Машини зітліли, але будинок пожежні врятували.

— Троє наших дітей спали. Я намагалася їх не випускати, — зітхає Ірина. — Старший таки виглянув і настрашився вогню. Тепер уночі кричить, бо жахіття сняться.

Біля машин 4 год. працювали експерти. Довели, що автівки були справні.

— Машини не були застраховані. Свою я купив чотири роки тому, дружинину — торік. Це класичний підпал, — переконаний Василишин. — Пов"язаний із моєю депутатською діяльністю. Коли винесли рішення про приватизацію готелю "Львів" у центрі міста, я дізнався, що його квадратний метр оцінили в 200 доларів — вдесятеро дешевше ринкової. Виступив проти, так начальник управління комунального майна Євген Климкович сказав, що погано для мене закінчиться, якщо лізтиму.

Зараз ви читаєте новину «Опозиційному депутатові спалили машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути