середа, 05 березня 2008 07:06

Олег Ярема задушив кохану через ревнощі

18-річну Сніжану Блекот із села Луги Рожнятівського району Івано-Франківщини знайшли мертвою 23 лютого. Дівчина лежала у квартирі, яку винаймала в райцентрі. Її задушив колишній залицяльник Олег Ярема, 26 років.

Олег жив у селі Нижній Струтинь, що поряд із Лугами. Має трьох братів і сестру. Його батьки не працюють, хлопці їздять на заробітки.

У Сніжани теж є сестра і троє братів. Найменшому — 4 роки. Її мати доглядає за дітьми, вітчим пиячить. Дівчина була єдиною годувальницею в родині. Після 9 класів працювала у пекарні.

— Вона з 15 років трудилася, — розповідає сільський голова Лугів Ярослав Мороз, 49 років. — Вони з моєю донькою були подругами. Скільки раз їй казав: Сніжано, ти розумна дівчина, щороку грамоти отримуєш, на олімпіади їздиш. Тобі треба вчитися. А вона: "Немає за що вчитися, а діти їсти хочуть, їм раду треба давати".

З Олегом Сніжана почала зустрічатися два роки тому. Їздили разом на заробітки до Києва. Потім винаймали квартиру в райцентрі.

— Доня, як ішла жити до Рожнятіва, то радилася зі мною, — каже мати дівчини Марія Блекот, 40 років. — Питала, як їй з Олегом бути. Він наче і добрий, але як вип"є — стає звіром. Не раз її вдарить, накричить. Ми з чоловіком не хотіли пхатися.

Останнім часом Олег не працював.

— Постійно дурив Сніжану, що ходить на роботу, а насправді не працював ніде. Хотів грошей на випивку і цигарки. А та сама не мала, мусіла додому давати, — говорить сусідка Блекотів 47-річна Марія Терешків.

Сніжана хотіла влаштуватися офіціанткою в кафе-бар "Рубін". Понад місяць стажувалася. За п"ять днів до смерті посварилася з Яремою. Наказала йому збирати речі.

Завжди виглядали щасливою парою, цілувались на людях

— Олег ревнував Сніжану. Завжди казав: "Я її нікому не віддам, не дивитимуся, як вона з іншими ходить", — згадує подруга Сніжани 26-річна Світлана Крисюк із Лугів. — Вони виглядали щасливою парою, цілувалися на людях.

Увечері 22 лютого після роботи Сніжану підвіз додому  Віталій Стадник. Із ним дівчина познайомилася нещодавно. Хлопець працює неподалік і заходив обідати до "Рубіну".

— Віталік підвіз її додому. Зайшли до хати випити кави. Довго говорили. Він її розпитував про стосунки із хлопцем, чи не дуже переживає через розлучення. Сніжанці так усе наболіло, що розказувала правду, — продовжує мати дівчини.

У цей час за парою спостерігав Олег Ярема. До помешкання він заліз через кватирку. Коли Віталій пішов, кинувся душити кохану.

— 23 лютого, а це була субота, весь день мені не йшла робота, — згадує Марія Блекот. — Із молодшою дочкою Ілоною поїхали в Нижній Струтинь до сестри. Сидимо, а тут приходить племінник із Олегом. Зайшли до хати, а мені чогось противно так стало на душі, що навіть не можу обернутися до нього. Ярема каже: "Маріє Василівно, маю вам щось сказати". "Кажи, — відповідаю. — У мене секретів від родини немає". "Як завжди, я буду винний", — нахилив він голову і вийшов.

Увечері жінці повідомили про смерть доньки.

Зараз ви читаєте новину «Олег Ярема задушив кохану через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути