Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2007 07:03

Кондуктор Віталій Ткаченко ґвалтував підлітків

У місті Горлівка на Донеччині завершився суд над 31-річним кондуктором автобуса Віталієм Ткаченком. За зґвалтування підлітка він отримав 5,5 років в"язниці. Вироку не оскаржував.

Ткаченко родом із Горлівки. У школі з ним мало хто дружив. Однокласники вважали його гомосексуалістом, насміхалися й сторонилися. Із дівчатами ніколи не зустрічався. Після школи жив сам в однокімнатній квартирі на вул. Гриньова на околиці міста. Батька не знав. Мати жила окремо. Із сусідами не товаришував, часто випивав. Працював кондуктором автобуса.

2002-го Ткаченко заманив місцевого підлітка до лісопосадки. Обіцяв заплатити за помитий автобус. Там накинувся на малого й зґвалтував. Отримав 3 роки ув"язнення. За зразкову поведінку вийшов на рік раніше.

7 березня Віталій запросив до себе у квартиру 14-річного школяра. Попросив допомогти відремонтувати вікно. Пообіцяв заплатити. Коли підліток зайшов до помешкання, Ткаченко приставив до його горла кухонного ножа. Попередив, щоб не пручався, й почав ґвалтувати. Хлопець зміг утекти за кілька годин. Удома про все розповів батькові. Той викликав міліцію, а сам побіг і почав бити Ткаченка. Віталій утік. Однак того ж дня його затримали міліціонери.

Зараз ви читаєте новину «Кондуктор Віталій Ткаченко ґвалтував підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути