четвер, 17 січня 2019 10:25

Правоохоронці забрали 4 дітей у мешканців району
2

Два роки тому, 17 січня, поліцейські та служба у справах дітей вилучили 4-х дітей із неблагополучної родини в селі Бугаївка Полтавського району.

До правоохоронців звернувся сільський голова з проханням перевірити будинок, де живе родина, яка перебуває на обліку. Що з нього вже давно ніхто не виходить на подвір'я та не відчиняє двері, йому розповіли місцеві жителі, пише poltava.to.

Коли правоохоронці зайшли у дім, побачили батьків у стані алкогольного сп'яніння та чотирьох дітей, віком від 3 до 16 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли б вони ще поспали з поросятами": мати 13 дітей

Враховуючи, що на цю родину за останні півроку складали 3 адмінпротоколи щодо невиконання батьківських обов'язків, поліцейські вирішили вилучити дітей. Їх відправили до центру соціально-психологічної реабілітації.


11 січня правоохоронці із службою в справах дітей та медпрацівниками відвезли двох дітей із села Макарцівка до Полтавської центральної районної лікарні. У них знайшли симптоми пневмонії.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці забрали 4 дітей у мешканців району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають