четвер, 01 листопада 2007 07:04

На ринках з"явиться дешева розливна олія

Щоб стабілізувати ціни на олію, компанія "Кернел" збільшила продаж нерафінованої продукції на ринках Полтавської та Харківської областей за ціною 6,6 грн за 1 л.

— Із 17 жовтня підписуємо угоди з підприємцями на продаж нерафінованої олії, — розповідає Наталія Хвостова, 32 роки, з компанії "Кернел". — Продаватимемо олію в областях, які розташовані найближче до заводів.

До групи "Кернел" входять олійно-екстракційні заводи Полтавської та Харківської областей. Обсяг продукції "Кернел" на ринках буде необмеженим. У компанії відмовилися від експорту. Кажуть, насичуватимуть внутрішній ринок, доки ціна на олію не знизиться.

— Відпускна ціна на нерафіновану олію із заводів — 6 гривень за кілограм, — каже Хвостова. — Головна умова — вона повинна продаватися вроздріб та коштувати не дорожче 6,6 гривні. Представники компанії виїжджатимуть на ринки області, аби простежити за виконанням цієї умови.

Із 25 жовтня "Кернел" знизила до 8,8 грн ціни на свою олію в пляшках торгових марок "Щедрий Дар", "Стожар", "Чумак. Домашня", "Чумак. Золота", "Любонька".

У компанії запевняють, що ціну знижують через достатню кількість сировини. На Полтавщині зібрали 370 тис. т соняшнику. Це найбільший урожай серед областей України.

За статистикою, людина щомісяця споживає 1,7 кг олії та інших рослинних жирів.

Зараз ви читаєте новину «На ринках з"явиться дешева розливна олія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути