пʼятниця, 21 травня 2010 15:17

Мера Матковського зобразили верхи на корові

Полтавою розповсюджують брошури під назвою "Каталог нерухомості мера Полтави". На обкладинці фотоколаж — мер Полтави 46-річний Андрій Матковський верхи на корові з доларами в руках.

— Батькові знайомі принесли, — розповідає 29-річний полтавець. Не називається. — Кажуть, на вулиці роздавали. У багатьох такий каталог бачив.

У виданні перелік будівель, магазинів, заправок, кафе, підприємств. Під кожним фото приблизна вартість об"єкту в доларах. Брошура має чотири сторінки. Надрукована на кольоровому глянцевому папері. Вихідних даних немає.

— До нас звернулися п"ять обурених підприємців і дві фізичні особи, котрі побачили на фотографіях свою власність, — говорить заступник міського голови Віталій Нікіпелов. — У кольорові світлини та друк вкладені десятки тисяч гривень і переслідуються корисливі цілі. Підприємці вважають це проявом недобросовісності своїх конкурентів або зазіханням на їхнє майно.

Посадовець вказує на порушення Закону України "Про видавничу справу". Поліграфічна продукція повинна містити вказівку на видавця, типографію.

У міській раді порекомендували підприємцям подати заяви в міліцію. Чи зробив так Андрій Матковський, не відомо.

Два роки тому в інтерв"ю "ГПУ" Андрій Всеволодович розповів, що до супермаркету електроніки "МКС", торгового центру "Пасаж", автозаправок він та його родина стосунку не мають.

— Квартиру купив після п"яти років підприємництва, машину взяв у кредит на три роки, — пояснив тоді міський голова. — Магазин "Села" орендує приміщення в моєї родини (днями крамниця одягу звідти з"їхала. — "ГПУ"), а від центру "Театральний" я ніколи не відмовлявся.

Матковський неодноразово говорив про чорний піар у його бік напередодні виборів мера. Місяць тому скликав із цього приводу прес-конференцію.

Зараз ви читаєте новину «Мера Матковського зобразили верхи на корові ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути