Ексклюзиви
вівторок, 09 червня 2009 08:42

Кличко погодився на бій з Валуєвим у вересні

Кличко погодився на бій з Валуєвим у вересні

Російський боксер-профессионал Микола Валуєв повідомив ЗМІ про те, що домовився з Віталієм Кличком зустрітися восени цього року

"Я зідзвонювався з Віталієм Кличком, ми розмовляли про можливість такої зустрічі. Для зустрічі з його братом Володимиром залишалося дуже мало часу, я б не встиг повноцінно до неї підготуватися. Ми поговорили з Віталієм про можливість зустрітися десь в кінці вересня - в жовтні.

"Він погодився. І я, і він маємо бажання, щоб такий бій відбувся, ми єдині в думці, що такий бій був би цікавий. Зараз я переконуватиму менеджерів в тому, щоб вони доклали зусилля до цього. І Віталій сказав, що його представники вийдуть на керівництво Зауерланд".

Чи відбудеться коли-небудь мій бій з Русланом Чагаєвим? Чагаєв є носієм зарази, яка, не упевнений, що лікується, це покаже час. Поки він заразний, навряд чи поєдинок з ним може бути можливим, навряд чи хтось з ним взагалі боксуватиме, маючи небезпеку заразитися.

Мені пропонували зробити вакцину протягом 24 годин, але це не допомагає, з погляду лікарської практики це не рятує. Якщо боксер може заразити інших, він не має права виходити на ринг до того часу, поки не вилікується. В найближчий день ми чекаємо рішення WBA.

Навіть в умовах того, що три рази вже бій цей відмінявся, що у мене немає теплих почуттів по відношенню до Чагаєва, адже стільки моїх планів і часу було з"їдене на це все, я не хочу судити про те, що насправді відбувалося. І не забувайте, що у нього є промоутер Коль, відомий своїми брудними аферними справами", - говорить Валуєв.

Turnir.com.ua, Rusnovosti

Зараз ви читаєте новину «Кличко погодився на бій з Валуєвим у вересні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути