Ексклюзиви
четвер, 04 червня 2009 09:50

Валуєв і Чагаєв визвались на місце Хея

Валуєв і Чагаєв визвались на місце Хея

Обидва чемпіони світу за версією WBA - "тимчасовий" росіянин Микола Валуєв і діючий - узбек Руслан Чагаєв - висловили готовність замінити британця Девіда Хея в поєдинку з чемпіоном світу за версіями IBF і WBO українцем Володимиром Кличком.

Британець відмовився від бою через травму, але українець все ж таки сподівається вийти на ринг, як і заплановано, 20 червня в німецькому Гельзенкірхені, і почав пошуки суперника.

Обидва чемпіони світу WBA зреагували оперативно, заявивши, що готові вийти на ринг 20 червня. Бій між ними 30 травня також був скасований через хворобу Чагаєва. "Природно, я хочу зустрітися з Кличком. Якщо мій промоутер Клаус-Петер Коль подзвонить мені, я готовий", - заявив Чагаєв. При цьому Кличко вже встиг підкреслити, що небезпека зараження вірусом гепатиту, який виявили в узбека перед боєм з Валуєвим, його не лякає і він "довіряє німецьким лікарям".

"Так, протягом двох тижнів Валуєв встигне підготуватися", - заявив також промоутер Миколи Вільфрід Зауерланд. Але обидва промоутери - і Коль, і Зауерланд повідомили, що офіційної пропозиції від команди Кличка на цей бій вони поки не отримували.

А Вільфрід і зовсім не згадує другого свого підопічного, який є обов"язковим претендентом за версією IBF - росіянина Олександра Повєткіна. Судячи з усього, на нього німецький промоутер поки не розраховує.

Ситуація з Валуєвим і Чагаєвим ускладнюється ще і тим, що WBA на цьому тижні повинна ухвалити рішення про долю поясу в цій вазі. Мабуть, цього рішення чекають організатори бою в Гельзенкирхені і від нього залежатиме їхній вибір.

За матеріалами ІТАР-ТАРС, LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Валуєв і Чагаєв визвались на місце Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути