Ексклюзиви
середа, 03 червня 2009 11:56

У Володимира Кличка 7 спаринг-партнерів, схожих на Хея

У Володимира Кличка 7 спаринг-партнерів, схожих на Хея

Володимиру Кличку готуватися до поєдинку з Девідом Хеєм допомагають 7 спаринг-партнерів.

Як повідомляє офіційний сайт братів Кличків, це вибухові, рухомі, схожі на Хея по тактиці, комбінаціям і техніці ведення бою спортсмени. З ними чемпіон працює по 10-12 раундів, кожні два раунди спаринг-партнери міняються - для того, щоб добре відпрацювати не тільки технічну, але і функціональну частину підготовки.

"Я знаю свої слабкі сторони, впевнений, що британець теж вивчає їх. Але ми готуємося до різних сценаріїв розвитку поєдинку - і до агресивного, і до пасивного. На будь-яке з питань, які Хей наважиться мені задати, у мене знайдеться гідна відповідь. Основне і принципове завдання - провести нахабі 12-раундовий урок", - сказав Володимир Кличко.

Володимир повністю сконцентрований на підготовці. Заради своєї мети - нокаутувати суперника - він практично повністю обмежив спілкування з близькими і друзями, за винятком брата Віталія. "Бокс є єдиноборством, але, проте, це командний вид спорту. Наскільки згуртована і професійна команда - від тренера до організаційного менеджменту - настільки хорошим буде і результат. Тому поради членів команди, а особливо брата - для мене дуже важливі", - підкреслив Володимир.

Одна із спеціальних вправ, яка підвищує функціональну підготовку Володимира, - це виїзд на маунтінбайку до підніжжя гори Вільденкайзер. "До вершини мені не добратися - вона скеляста. До цього заняття я прикладаю багато сил і енергії, це дуже хороше навантаження на м"язи тіла і на серце, пульс піднімається до 190 ударів".

Поєдинок пройде 20 червня в Німеччині. У поєдинку з Хеєм Володимир Кличко захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

За матеріалами LiveSport.ru, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «У Володимира Кличка 7 спаринг-партнерів, схожих на Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути