Ексклюзиви
понеділок, 25 травня 2009 14:57

Хей піде на пенсію після перемоги над Кличками

Хей піде на пенсію після перемоги над Кличками

Британський боксер Девід Хей пообіцяв піти на спокій в 30 років. За його словами, він не хоче стати схожим на Оскара Де Ла Хойю і Бернарда Хопкінса, які продовжили битися навіть коли їхні найкращі роки давно минули.

"Я повинен дивитися на загальну картину, хоча це і не означає, що я пропущу можливість виходити на ринг проти кожного і колекціонувати переможених суперників. Відчуття, яке випробовуєш на рингу після бою ні з чим не порівняти. Але я завжди говорив, що піду в 30 років, адже до цього часу я проведу в боксі вже 20 років, - сказав Хей. - Коли я виграю наступні два бої проти братів Кличко, я проведу ще декілька захистів, а потім відкланяюся.

Оскар Де Ла Хойя говорив, що він піде в 30, але він продовжував битися дуже довго. Він все ще сподівається на серйозний бій. Боксери постійно говорять, що підуть в розквіті сил, але окрім Леннокса Льюіса ніхто цього не зробив, та і він, можливо, провів кілька зайвих поєдинків. Я буду одним з небагатьох, хто зробить це.

Після того, як я розгромлю цих Кличків, я стану абсолютним чемпіоном світу і всі мої завдання будуть виконані. Всі говорять, що я не піду молодим, але я це зроблю".

За матеріалами Sports of the World, sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Хей піде на пенсію після перемоги над Кличками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути