Ексклюзиви
субота, 09 травня 2009 13:57

Подробиці підготовки Хея до поєдинку з Кличком

Подробиці підготовки Хея до поєдинку з Кличком

Cтали відомі деякі подробиці підготовки британця Девіда Хея до поєдинку з чемпіоном світу за версіями IBF і WBO у надважкій вазі, українцем Володимиром Кличком, який заплановано провести 20 червня в Німеччині.

Зокрема, відомо, що Хей розбив тренувальний табір у північній (турецькій) частині острівної держави Кіпр (Туреччина – єдина держава, яка не визнає юрисдикції уряду Кіпру на всьому острові).

В даний час Девід Хей приступив до спарингів. Імена його спаринг-партнерів не розголошуються, але нам стало відомо, що одним із них є майже 2-метровий австралійський ветеран Калі Міан (35-3, 29 КО).

Цей 39-річний боксер, який у 2004 році програв за розділеним рішенням суддів бій за титул WBO Леймону Брюстеру, нині посідає перший рядок у рейтингу WBA і мріє отримати шанс ще раз вийти на чемпіонський поєдинок.

Спаринг-сесія Хея з Міаном триватиме два тижні, після якої австралієць вирушить у Фінляндію, де 30 травня боксуватиме в андеркарті чемпіонського бою за титул WBA між Русланом Чагаєвим і Миколою Валуєвим.

За матеріалами ПроБоксінг, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Подробиці підготовки Хея до поєдинку з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути