Ексклюзиви
понеділок, 27 квітня 2009 13:49

Девіда Хея порівнюють з Мохаммедом Алі

Девіда Хея порівнюють з Мохаммедом Алі

Але тільки не за боксерськими якостями, а по вмінню тріпати язиком, чим Алі відзначався на зорі своєї кар"єри, коли ще його називали просто Кассіус Клей і любив задирати суперника перед боєм.

Ну, точнісінько як Девід Хей, який регулярно влаштовує свої майже клоунські витівки, що ображають Володимира Кличка. Цим британець, за його власними словами, нібито переслідує майже благородну мету розізлити суперника і змусити його битися в рингу. А заразом і продати більше квитків на бій, який, нагадаємо, назначений на 20 червня в німецькому Гельзенкірхені. І, треба сказати, йому з успіхом вдається і те, і інше.

"Він навіть мене зачепив своїми провокаціями, у створенні, яких він просто геній, - зізнається тренер українця Еммануель Стюард, - Я хотів почати підготовку до бою раніше терміну, але Володомир попросив ще трохи почекати, щоб не витрачати дуже багато емоції".

"Хей намагається провокувати суперника, як це свого часу робив Мохаммед Алі в 1963 році, - стверджує Стюард. - Тоді він теж створював багато галасу даремно, але потім підтверджував його нокаутом. Що стосується Хея, то я вперше зустрічаюся з такою поведінкою. Він навіть не бився з якісними супертяжами! Так, він переміг Монте Барретту, того хлопця, якого Кличко відправив у нокаут десять років тому".

За матеріалами terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «Девіда Хея порівнюють з Мохаммедом Алі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути