Ексклюзиви
вівторок, 05 травня 2009 11:47

У букмекерів слабшає віра у перемогу Хея над Кличком

У букмекерів слабшає віра у перемогу Хея над Кличком

Відома букмекерська контора Bwin підкоригувала ставки на бій між українцем Володимиром Кличком та британцем Девідом Хеєм, який відбудеться 20 червня в Німеччині.

До недавнього часу букмекери давали такі котирування: перемога Кличка 1,40 (за кожен поставлений долар виплачується 1 долар 40 центів) / нічия 26,0 / перемога Хея 2,87 (за поставлений долар виплачується 2 долари 87 центів).

Тепер же за перемогу Кличка виплатять ще менше - 1,35 (за кожен поставлений долар виплачується 1 долар 35 центів) / нічия 26,0 / перемога Хея 3,10 (за поставлений долар виплачується 3 долари 10 центів).

Довідка "Gazeta.ua"

Володимир Кличко є володарем титулу чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) та WBO (Всесвітня боксерська організація).

Хей в березні 2008 року став абсолютним чемпіоном світу у ваговій категорії до 90,9 кілограма, після чого оголосив про перехід у важку вагу. У найпрестижнішій ваговій категорії англієць дебютував у листопаді 2008 року, нокаутувавши американського боксера Монте Барретта.

За матеріалами turnir.com.ua, ПроБоксінг

Зараз ви читаєте новину «У букмекерів слабшає віра у перемогу Хея над Кличком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути