Ексклюзиви
пʼятниця, 15 травня 2009 18:42

Хей готується до бою з Кличком у кіпрському селі

Хей готується до бою з Кличком у кіпрському селі
Британський боксер-важкоатлет Девід Хей, який 20 червня у Гельзенкірхені проведе двобій проти чемпіона світу за версіями IBF/WBO українця Володимира Кличка, місцем підготовки до бою обрав село на півночі Кіпру.

Тренер Хея, Адам Бут, пояснив вибір такого незвичайного місця для тренувального табору тим, що ніяких відволікаючих моментів, які могли б перешкодити тренуванню в цьому селі немає, пише Daily Telegraph.

"Саме це стало ключовим чинником. Тут тиша та спокій. А ще – чудова погода. Девід сам не раз говорив, як позитивно на нього впливає сонце. Йому подобається, коли навколо сонячно, коли у нього гарний настрій, коли ніхто не заважає", - відзначив Бут.

"Я тренувався у Майамі, в Лондоні, але для бою з Кличком я вибрав саме Кіпр. Думаю, що тут у мене є всі умови для того, щоб вийти на новий рівень. Ми вклали гроші в будівництво тут чудового спортзалу, де є все необхідне. Тут хороша їжа, прекрасна погода, гори, де можна займатися біговою підготовкою. Фактично все, що мені потрібне, знаходиться в одному місці, під дахом цього спортзалу", - сказав сам Хей.

Варто відзначити, що до чотирьох своїх останніх поєдинків британець готувався саме на Кіпрі, і всі бої виграв. У радіусі приблизно кілометра від бази Хея немає ніяких населених пунктів. "Найближчий магазин знаходиться на відстані півтора миль, і нам це подобається. Безумовно, таке оточення набридає, але якщо хочеш бути великим бійцем, то доведеться прийняти ці умови. Однак звідси він вийде на ринг гранично мотивованим, адже настав вирішальний момент у кар"єрі Девіда Хея", - резюмував Бут.

Daily Telegraph, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Хей готується до бою з Кличком у кіпрському селі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути