Ексклюзиви
четвер, 21 травня 2009 18:02

Хей порівняв Володимира Кличка з Іваном Драго (ФОТО)

Англійський боксер-важкоатлет Девід Хей, який 20 червня проведе бій з Володимиром Кличком, порівняв свого суперника з Іваном Драго - героєм Дольфа Лундгрена у фільмі "Роккі-4". Хей вважає, що Кличко підходить на роль Драго, який програв у фільмі героєві Сільвестра Сталлоне Роккі Бальбоа.

На початку фільму "Роккі-4" радянський боксер Драго нокаутував друга Бальбоа Аполло Кріда (його роль зіграв Карл Везерс), причому від отриманих на рингу травм Крід помер. Бій Бальбоа - Драго відбувся в СРСР і завершився перемогою героя Сталлоне.

Хей відзначив також, що в бою з Кличком він діятиме в стилі Майка Тайсона, оскільки значно поступається своєму суперникові в зрості та вазі. Головними перевагами українця Хей назвав довжину рук і зріст. Англійський боксер додав, що в поєдинку з Кличком йому треба буде діяти в два рази краще, ніж коли-небудь раніше.

Кажучи про свої переваги, Хей підкреслив, що у Кличка немає "такого серця", яке є у нього. "Я з трирічного віку говорив, що стану чемпіоном світу у важкій вазі, і це мій шанс", - сказав англійський боксер.

Бій Кличко - Хей відбудеться 20 червня в німецькому Гельзенкірхені. У цьому поєдинку українець захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

За матеріалами Лента, Setanta Sports.

Зараз ви читаєте новину «Хей порівняв Володимира Кличка з Іваном Драго (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути