Ексклюзиви
четвер, 21 травня 2009 12:48

Володимира Кличка визнали завеликим для Хея

Володимира Кличка визнали завеликим для Хея

Англійський промоутер Френк Уоррен назвав українського боксера-важкоатлета Володимира Кличка дуже великим і дуже сильним для британця Девіда Хея, з яким Кличко-молодший зустрінеться на рингу 20 червня 2009 року. У поєдинку з Хеєм Володимир Кличко захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

Бій Кличко - Хей пройде на стадіоні "Фелтінс-Арена" в німецькому Гельзенкірхені, що вміщує більше 60 тисяч глядачів. За словами Уоррена, погодившись боксувати з Кличком в Німеччині, Хей пішов у "лігво лева".

Хей пішов у "лігво лева"

Промоутер відзначив, що Хей під час своїх поєдинків дуже низько тримає руки, і тому йому складно буде захиститися від ударів Кличка. Уоррен підкреслив, що англійський боксер сильно поступається українцеві в зрості і вазі, і тому у Кличка буде велика перевага.

Хей (зріст - 191 сантиметр) раніше виступав в першій важкій вазі (до 90,9 кілограма). У березні 2008 року він об"єднав титули WBC (Всесвітня боксерська рада), WBA (Всесвітня боксерська асоціація) і WBO, після чого оголосив про перехід у важку вагу. Дебют Хея в цій категорії відбувся 15 листопада 2008 року, коли він нокаутував американця Монте Барретта. Кличко вищий за Хея на вісім сантиметрів. Крім того, українець має суттєву перевагу в ударній потужності.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Володимира Кличка визнали завеликим для Хея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути