Ексклюзиви
середа, 20 травня 2009 14:26

Голлівуд хотів зробити з Володимира Кличка героя мильних опер

Голлівуд хотів зробити з Володимира Кличка героя мильних опер

Володимир Кличко розповів про зустріч з не останньою людиною в Голлівуді Джері Вайнтраубом.

"Ледве він нас з братом побачив, як тут же сказав: "Хлопці! Все! Зніматимемо. Віталія я представляю в ролі якого-небудь жорсткого політика або бандита, а ти... - він так міряв мене поглядом, - для мильних опер просто ідеально підходиш. Жінки млітимуть. Загалом, прекрасна комбінація вийде: охопимо всі шари суспільства".

Але ми вважаємо, не можна перескакувати з одного на інше. Не можна одночасно намагатися сидіти на трьох стільцях, а то опинишся на підлозі. Спортивне життя - річ дуже цікава, захоплююча, емоційна, але коротка і в чомусь осоружна. Осоружна - тому що може закінчитися у будь-який момент.

Якщо люди побачать фальш, вони нам цього не пробачать

Я дуже люблю спостерігати за роботою іміджмейкерів і за тими, кого вони "іміджмейкерять", особливо на естраді. Вчора він вийшов з довгим червоним волоссям, сьогодні - з короткими зеленими, а завтра вийде взагалі лисий. У спорті, зрозуміло, є свої іміджмейкери, які сьогодні радять говорити одне, завтра інше, сьогодні підігрівати інтерес до себе одним чином, завтра іншим.

Чесно кажучи, ми у своєму роді теж люди мистецтва і залежний від публіки, від всіх людей, які нами цікавляться. Але ми з Віталієм весь час прагнули робити те, що нам ближче, і саме так себе і підносили засобам масової інформації. І в цьому за бажання можна побачити свою тактику.

Ми весь час на виду, а весь час грати неможливо. Якщо люди побачать фальш, вони нам цього не пробачать. Вони будуть розчаровані. Вони скажуть: "А-а, так вони, виявляється, не такі, а зовсім інші!" І відвернуться від нас", - наводить слова Кличко "Men`s Health".

Зараз ви читаєте новину «Голлівуд хотів зробити з Володимира Кличка героя мильних опер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути